Multe şi mărunte:

joi, 17 august 2017, 01:43
4 MIN
 Multe şi mărunte:
 
 
Andone nu e transferabil
Presă spaniolă a scris că atacantul Florin Andone este netransferabil, conducerea echipei Deportivo La Coruña nefiind dispusă la negocieri privind cedarea românului. Dacă un alt club îl doreşte pe Andone, trebuie să achite clauza de reziliere a contractului său cu Depor, sumă cuprinsă între 25 şi 30 de milioane de euro. Echipa engleză Burnley a făcut o ofertă de 11,8 milioane de lire sterline (13 milioane de euro) pentru atacantul Florin Andone, a anunţat  Sky Sports.   "Nu avem intenţia să-l vindem pe Andone. Dacă îl vrea cineva, să achite clauza de reziliere", a declarat în această vară Tino Fernandez, preşedintele clubului Depor, după ce şi Sporting Lisabona făcuse o ofertă pentru Andone, de zece milioane de euro
 
 
Viitorul în variantă turcească
Tehnicianul Gheorghe Hagi şi fostul selecţioner turc Fatih Terim vor să cumpere o echipă în Turcia şi să pună în aplicare un proiect gen FC Viitorul, susţine cotidianul Fotomac. Hagi şi Terim s-au întâlnit recent la Bodrum şi ar fi discutat despre acest proiect comun. Potrivit jurnalului turc, Terim ar vrea ca proiectul să fe unul gen FC Viitorul, văzând succesul pe care l-a avut în România echipa lui Hagi la doar câţiva ani de la înfiinţare. Gheorghe Hagi şi Fatih Terim au colaborat timp de câţiva ani (1996-2000) la Galatasaray, când Hagi era încă fotbalist, iar Terim era antrenorul echipei din Istanbul.
 
 
Victor Becali  rămâne înăuntru
Magistraţii Tribunalului Ilfov au respins ieri cererea de liberare condiţionată din penitenciar a fostului impresar de fotbal Victor Becali şi au stabilit termen pentru o nouă cerere de liberare în noiembrie 2017.  Pe 30 iunie 2017, Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a decis liberarea din arest a lui Victor Becali, hotărâre care a fost atacată de procurorii DNA la Tribunalul Ilfov. Tribunalul Constanţa a judecat, în 13 ianuarie, contestaţia DNA la decizia din luna decembrie 2016 a Judecătoriei Medgidia prin care Victor Becali putea fi eliberat condiţionat. Fostul impresar a cerut în faţa instanţei respingerea contestaţiei, precizând că a achitat tot prejudiciul în dosar şi că a participat la toate activităţile organizate în penitenciar. Instanţa a amânat pronunţarea pentru 20 ianuarie.
 
 
Vacanţă forţată pentru Ronaldo
Comisia de Apel a federaţiei spaniole (RFEF) a ratificat, ieri, suspendarea de cinci meciuri a internaţionalului portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, decisă după prima manşă a Supercupei Spaniei. Astfel, Ronaldo ratează va rata returul Supercupei Spaniei, programat în această noapte, şi meciurile cu Deportivo, Valencia, Levante şi Real Sociedad. La partida de duminică, Ronaldo a intrat pe teren în minutul 58, la scorul de 1-0, pentru Real Madrid, în locul lui Benzema. El a marcat golul de 2-1, în minutul 80, după care şi-a scos tricoul, primind un cartonaş galben pentru gestul său. Portughezul a încasat al doilea galben în minutul 82, când arbitrul a considerat că a simulat o cădere în careu. Nervos că a fost eliminat, Ronaldo l-a împins, nu foarte tare, pe centralul aflat cu spatele la jucător.
 
Planul şocant al Serenei
Serena Williams a declarat că are un plan şocant pentru a reveni pe terenul de tenis după ce va naşte, informează Reuters. Ea vrea să joace la trei luni după naştere şi nu se gândeşte să câştige mai puţine meciuri ca înainte de a rămâne însărcinată. Fosta ocupantă a locului 1 WTA a spus că pregăteşte şi o îmbunătăţire a jocului ei: "Învăţ privind şi am văzut meciuri mai vechi de-ale mele. Am avut lovituri extraordinare, dar adversarele le returnau cu lovituri câştigătoare. Încep să văd de ce." Serena Williams nu a mai jucat în circuitul WTA de la sfârşitul lunii ianuarie, după ce a câştigat finala Australian Open, disputată cu sora ei Venus. Ea a aflat că este gravidă cu două zile înainte de startul Australian Open. La Melbourne, Serena Williams a obţinut al 23-lea titlu de Grand Slam din carieră şi a depăşit recordul stabilit de Steffi Graf, de 22 de titluri.
 
Wild card pentru Şarapova
Jucătoarea rusă Maria Şarapova a primit un wild card pentru US Open, turneu care va avea loc în perioada 28 august – 10 septembrie.  Jucătoarea de 30 de ani, câştigătoare a cinci turnee de Grand Slam, a mai primit un wild card în calificări la Wimbledon, dar s-a retras din cauza unei accidentări. Jucătoarea rusă a revenit în competiţii în aprilie, după 15 luni de suspendare pentru că a folosit o substanţă interzisă, meldonium.
 
 
Berbatov se mută în India
Atacantul Dimităr Berbatov va juca la Kerala Blasters, în India. Berbatov, trecut pe Tottenham, Manchester United  şi AS Monaco, are 36 de ani, iar ultima oară a jucat la profesionişti în vara anului 2016. El era liber de contract după ce a plecat de la PAOK Salonic.

    

 

 

Comentarii