Multe și mărunte: Loţi a venit la tratative

vineri, 07 ianuarie 2022, 02:43
3 MIN
 Multe și mărunte: Loţi a venit la tratative

 

Tehnicianul Ladislau Bölöni a sosit, ieri, în România, el fiind aşteptat la aeroport de directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă. Bölöni nu a vorbit despre discuţiile cu FRF, ci s-a rezumat la a le ura reprezentanţilor mass-media “La mulţi ani”. Miercuri, Mihai Stoichiţă declara, la Digi Sport, că în zilele următoare vor avea loc discuţii decisive cu antrenorul Ladislau Bölöni despre preluarea primei reprezentative. Echipa naţională a rămas fără antrenor la finalul lunii noiembrie, când i-a expirat contractul lui Mirel Rădoi. România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. „Tricolorii” vor reveni în competiţii în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda, Muntenegru.

Budescu pleacă de la FCSB

FCSB a anunţat,ieri, printr-un mesaj postat pe Facebook, despărţirea de fotbalistul Constantin Budescu. “FCSB şi Constantin Budescu au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Atacantul s-a prezentat joi la Baza Sportivă FCSB, unde s-a despărţit de colegi şi membrii staff-ului. Clubul nostru îi mulţumeşte pentru contribuţia din acest sezon şi îi urează mult succes în continuare!”, este anunţul clubului. Budescu era legitimat la FCSB din septembrie 2021.

CSM stă acasă

Echipa campioană la handbal feminin, CSM Bucureşti, a anunţat, ieri, decizia EHF de amânare a partidei din deplasare cu Brest, din etapa a 9-a a Ligii Campionilor, din cauza a trei cazuri de Covid-19 în lotul lui Adrian Vasile. Jucătoarele depistate cu rezultate pozitive la testele din aeroport, înaintea plecării de joi spre Franţa, sunt Ema Ramusovic, Andreea Ailincăi şi Samara Da Silva. Meciul, care era programat sâmbătă, va fi reprogramat într-o altă dată, stabilită de comun acord de ambele echipe şi de forul EHF. Nici SCM Râmnicu Vâlcea nu va juca la finalul săptămânii, după ce în lotul adversarei Viborg au fost depistate cazuri de Covid-19.

Am scăpat de ciprioţi

Naţionala de handbal masculin a Ciprului a fost nevoită să se retragă de la turneul preliminar al CM2023, găzduit de Cluj, începând de astăzi Ciprioţii au anunţat mai multe cazuri de Covid-19 în lot, iar EHF a validat retragerea echipei. România va juca astfel doar cu Israel şi Republica Moldova, a transmis şi FR Handbal.  În urma acestei veşti, România va întâlni Israel în prima partidă, vineri, de la ora 18.00 şi echipa Republicii Moldova, duminică, de la aceeaşi oră.

Voluntarul din Parma

Cluburile FC Voluntari şi Parma Calcio 1913 au ajuns la un acord în privinţa jucătorului Muhamed Tehe Olawale. Fotbalistul va evolua sub formă de împrumut la formaţia ilfoveană, pentru o perioadă de 1 sezon şi jumătate. El s-a născut în Coasta de Fildeş şi are 22 de ani. Atacantul şi-a făcut junioratul la Empoli iar în 2019 a fost cumpărat de Parma. A fost împrumutat apoi în prima ligă finlandeză la TPS Turku şi IFK Mariehamn . În ultimul sezon, la IFK a evoluat în 26 de partide şi a reuşit 6 goluri şi 3 pase decisive.

 

 

Comentarii