Eveniment

Noua ta destinație preferată de shopping: daMes a deschis primul magazin în Iași

miercuri, 30 august 2017, 04:00
2 MIN
 Noua ta destinație preferată de shopping: daMes a deschis primul magazin în Iași

De-acum ai o nouă destinație preferată pentru a te răsfăța cu cele mai recente ținute marca daMes, brand de haine de damă fabricate la Iași.

Începând de luna aceasta, la parterul fabricii unde producem vestimentație feminină și elegantă, am deschis primul magazin daMes, aducând mai aproape de ieșence colecțiile disponibile deja on-line, pe www.dames.ro, sau în magazinele Carrefour, Cora și Selgros din toată țara. Ne găsești în Bularga, înainte de Centrul Comercial Felicia.
 

Dacă până acum era simplu și deloc costisitor (pentru clientele din Iași transportul este gratuit) să îți comanzi hainele preferate de pe www.dames.ro, acum ai posibilitatea să vii în magazin, să simți toate țesăturile și să alegi croielile care ți se potrivesc cel mai bine. Vrei să-ți creezi o ținută office? Ai văzut un produs online, dar ai vrea să-l probezi? Vizitează-ne!

În fiecare sezon, concepem pentru tine modele noi, ținem cont de tendințe, stiluri vestimentare, țesături, culori și imprimeuri în vogă.

Ce o să găsești în noul magazin daMes?

Te așteptăm cu o gamă variată de produse. Pantaloni office, clasici, pantaloni moderni, bluze colorate, rochii office deosebite sau pentru timpul liber, fuste pentru toate tipurile de siluete, sacouri și blazere pentru toate gusturile.

Când vei intra în magazin vei fi întâmpinată de o gamă largă de culori și imprimeuri care te vor cuceri instant. Și pentru că nu facem haine numai pentru fotomodele, avem articole de la mărimea 34 până la mărimea 52!

În magazinul organizat pe o suprafață generoasă, vei fi întâmpinată cu prietenie și profesionalism de consilierii noștri care îți vor oferi sfaturi valoroase despre materialele folosite, croielile care te prind cel mai bine și ce mărime să alegi.

Un nou trend- imprimeurile digitale

Credeai că asta este tot? Fii în trend cu NOUA COLECȚIE DE IMPRIMEURI DIGITALE daMes! In fabrica noastră s-a implementat o nouă tehnologie cu care imprimăm orice desen sau imagine pe diferite articole de îmbrăcăminte. O parte din aceste modele de rochii și fuste care au avut un succes răsunător printre clientele noastre este disponibilă în magazin.

Cui nu-i plac peisajele cu natura în diverse ipostaze sau florile gingașe? În magazinul online dames.ro, vei descoperi peste 300 modele de rochii,  fuste, bluze și sacouri. Le găsești pe toate în categoria de Imprimeuri Digitale din magazinul on-line daMes.

Mai mult, dacă găsești tu un imprimeu care ți-ar plăcea să se transforme într-un articol de îmbrăcăminte (rochie, fustă, bluză sau sacou), vino cu el la noi și ne punem pe treabă.

Fii pe fază, pregătim colecția de toamnă de imprimeuri digitale 2017. Îți spunem doar atât: te va fermeca prin peisaje și texturi inspirate din culorile fascinante ale toamnei.

Ne găsești lângă Centrul Comercial Felicia, la parterul fabricii daMes, în fosta clădire Gold Revoli. Suntem aici de luni până vineri de la 10:00 la 18:00 și sâmbăta de la 10:00 la 14:00. Vino să ne cunoaștem!

 

Comentarii