N

O dietă mai puţin cunoscută promite să te scape de 5-7 kilograme în 2-3 luni

N

joi, 22 mai 2014, 21:18
1 MIN
 O dietă mai puţin cunoscută promite să te scape de 5-7 kilograme în 2-3 luni

\N

Orice plan de dieta o sa-ti recomande trei mese principale si doua gustari, dar se pare ca exista si alternativa de a tine o dieta cu doua mese pe zi. Studiile facute pe grupuri de studiu au dovedit ca dieta cu doua mese pe zi poate sa fie o excelenta solutie pentru multi, in conditiile in care doua mese pe zi se pliaza pe ritmul in care traim. Exista insa cateva conditii si detalii pe care trebuie sa le iei in calcul in cazul in care dieta cu doua mese pe zi iti surade.
Dieta cu doua mese pe zi inseamna doua mese copioase. Adica o masa foarte bogata dimineata si o a doua masa, dupa ora 15.00, la fel de consistenta. Pentru unele persoane acest ritm alimentar a tinut foarte bine sub control glicemia, comparativ cu o dieta cu 5-6 mese pe zi (dintre care trei principale). Potrivit acestui studiu, dieta cu doua mese pe zi s-a dovedit benefica inclusiv pentru cei care au vrut sa scada in greutate, dar si pentru cei care sufera de diabet de tip 2.
La modul general, dieta cu doua mese pe zi ar putea benefica pentru oricine doreste sa isi tina greutatea sub control fara restrictii alimentare majore, in conditiile in care trebuie sa respecte putine reguli de nutritie. Testele au dovedit ca cei care au respectat dieta cu doua mese pe zi au slabit mai mult decat cei care au mancat trei mese principale si doua gustari.
 

Comentarii