O femeie devine fotograful oficial al preşedintelui Donald Trump

luni, 30 ianuarie 2017, 20:23
1 MIN
 O femeie devine fotograful oficial al preşedintelui Donald Trump

Fotojurnalista Shealah Craighead devine fotograful oficial al lui Donald Trump, înlocuindu-l astfel pe Pete Souza, care a documentat fotografic cele două mandate consecutive ale preşedintelui Barack Obama, potrivit lui Sean Spicer, şeful biroului de presă al lui Trump.

Câteva săptămâni la rând, a fost incert dacă Trump va numi un fotograf personal, un rol care a fost privit drept crucial pentru prezervarea istoriei Statelor Unite ale Americii. Acesta nu va fi primul stagiu al lui Craighead la Casa Albă.

În trecut, fotojurnalista a lucrat ca editor fotografic pentru vicepreşedintele Dick Cheney şi ca fotograf personal al fostei Prime Doamne a Americii, Laura Bush.

În 2008, ea a fost fotograf de campanie pentru Sarah Palin, despre care Craighead scrie pe site-ul său că a fost "primul dintre mulţi candidaţi care mi-a căutat perpectiva vigilentă şi prezenţa non-intruzivă".

De asemenea, ea a lucrat pentru guvernatorul statului Florida Rick Scott şi pentru senatorul texan Kay Bailey Hutchinson, printre alţii.

descopera.ro

Comentarii