O singură absenţă contra Chiajnei

vineri, 31 august 2018, 01:43
3 MIN
 O singură absenţă contra Chiajnei

Cioinac este suspendat în partida de luni. N’Dongala a semnat pe doi ani cu Politehnica

Politehnica Iaşi pregăteşte meciul din etapa a VII-a a Ligii I de fotbal, cu echipa Concordia Chiajna. Gruparea ieşeană nu are probleme serioase de efectiv, antrenorul Flavius Stoican având la dispoziţie, cu o excepţie, întreg lotul de jucători. “La meciul cu Chiajna nu ne vom putea baza pe Ionuţ Cioinac, care este suspendat în urma eliminării suferite în timpul disputei de la Călăraşi, cu Dunărea, de etapa trecută. În rest, tot lotul este apt. Ovidiu Mihalache, care a avut ceva probleme medicale la Călăraşi, din acest motiv fiind înlocuit pe final, cred că va putea juca. A lucrat mai uşor zilele acestea, de vineri sperăm să intre normal la antrenament. Narcis Bădic se pregăteşte normal după ce a ratat startul de sezon din cauza unei accidentări. Apt este şi Moussa Sanoh, căruia i-a expirat suspendarea de trei etape primită după eliminarea din partida cu FCSB” a declarat preşedintele executiv al Politehnicii, Adrian Ambrosie, care a explicat de ce clubul nu l-a sancţionat pe Cioinac după cartonaşul roşu primit la Călăraşi: “Anul trecut, după a doua eliminarea lui Cioinac, din meciul cu FCSB, care a venit după cea cu Dinamo, am spus că jucătorul riscă excluderea din lot la următoarea eliminare. De astă dată, antrenorul Flavius Stoican nu i-a făcut referat lui Cioinac, pentru că acesta a primit cartonaşul roşu ca urmare a unor faulturi de joc, nu din cauza unor abateri disciplinare, cum a fost la eliminările din sezonul trecut”.

Ambrosie, care anunţase că pe lângă Cătălin Ştefănescu va fi împrumutat la Petrolul Ploieşti şi Gabriel Bosoi, a precizat că “stiuaţia lui Bosoi încă nu este clarificată. Au apărut ceva probleme, vom vedea dacă se va mai concretiza împrumutul lui Bosoi la Petrolul, unde a ajuns doar Ştefănescu”. Şeful executivului ieşean a confirmat ceea ce a spus şi directorul sportiv al Politehnicii, Tibor Selymes, în legătură cu Laurenţiu Rus: “Nu ştiu de unde a apărut informaţia că ne gândim să renunţăm la Rus. Nu s-a discutat deloc de această variantă. Nimeni nu a propus aşa ceva. Rus rămâne la noi, sperăm să ajungă repede la forma care l-a consacrat”

Altfel, Poli a oficializat ieri colaborarea cu Daudet N’Dongala. Mijlocaşul francez crescut la Academia FC Nantes a semnat un contract pe doi ani cu gruparea ieşeană. N”Dongala, care împlineşte 24 de ani pe 16 septembrie, a jucat anul trecut la Botev Plovdiv, în prima ligă bulgară, unde a marcat 4 goluri în 32 de partide. El a mai fost legitimat la un alt club bulgar de primă divizie, Slavia Sofia (2015-2016) şi în liga a doua turcă, la Balikesirspor şi Şanliufarspor, în sezonul 2016-2017.

Partida dintre Politehnica şi Concordia, de luni, va începe la ora 21.

Comentarii