Oana Mizil vrea să-l facă pe Vanghelie tată de băiat. Va apela la fertilizarea in vitro

joi, 12 mai 2016, 09:08
1 MIN
 Oana Mizil vrea să-l facă pe Vanghelie tată de băiat. Va apela la fertilizarea in vitro

Iubita lui Marian Vanghelie frecventează o clinică particulară din nordul Capitalei, unde îşi face monitorizări pentru o nouă sarcină. Potrivit unor surse apropiate, Oana Niculescu-Mizil vrea să-l facă din nou tătic pe Vanghelie, informaţie confirmată chiar de ea.

După ce, în luna septembrie a anului trecut, Oana Mizil şi Marian Vanghelie au devenit părinţii unei fetiţe, acum, deputata face frecvent drumuri la o clinică de fertilizare pentru teste şi monitorizări. „Oana merge la controale dorind să devină cât mai curând mămică. Marian Vanghelie îşi doreşte şi un băieţel. Vor apela la o tehnică de fertilizare in vitro, la fel ca la primul copil”, au declarat surse apropiate cuplului.

Oana Niculescu-Mizil a confirmat informaţia, dar susţine că e încă prea devreme să se gândească la o nouă sarcină. „Sigur că ne mai dorim un copil, doar că e încă devreme să vorbim despre asta. Trebuie să treacă un an de la operaţia de cezariană. E adevărat că am fost azi (n.r. – miercuri) la clinică, dar am însoţit o prietenă care va naşte sâmbătă. Noi ne dorim ca anul viitor să fim din nou părinţi. Dacă va fi fetiţă sau băieţel, asta va decide Dumnezeu”, a declarat politiciana.

ziarulring.ro

Comentarii