Partidul Împreună pentru Moldova şi-a depus candidaturile la alegerile locale

marți, 18 august 2020, 14:57
1 MIN
 Partidul Împreună pentru Moldova şi-a depus candidaturile la alegerile locale

Partidul Împreună pentru Moldova (ÎPM) și-a înaintat astăzi candidaturile pentru funcția de primar, președenția Consiliului Județean și listele pentru consilieri locali și județeni. Liderii ÎPM spun că obiectivul politic este ca partidul să obțină cel puțin 10% dintre voturi, atât la municipiu, cât și la județ. La nivel de proiecte, infrastructura rămâne prioritară, spun liderii ÎPM.

La funcția de primar candidează Cătălin Urtoi, iar la cea de președinte de CJ Dragomir Tomașeschi.

La Consiliul Local, principalii candidați sunt Cătălin Urtoi, Ionel Apostol, Daniel Dobrea și Irinel Bucur.

La Consiliul Județean, principalii candidați sunt Dragomir Tomașeschi, Viorel Baciu, Iurie Vlasov, Constantin Daraban si Gheorghe Stan.

„Din punct de vedere politic, obiectivul nostru, atât la Consiliul Local, cât și la Consiliul Județean este să obținem cel puțin 10% dintre voturi. În ceea ce privește programul, principalul proiect constă în reabilitarea și modernizarea infrastructurii. De asemenea, vrem ca la toate școlile din comunele județului să nu mai există toalete în curte”, a declarat Cătălin Urtoi.

ÎPM este un partid recent intrat pe scena politică, organizația fiind înființată de membri ai Asociației „Împreună pentru A8”, asociație care militează pentru construirea de autostrăzi, cu accent pe rutele care leagă Moldova de restul țării (A7 și A8).

Comentarii