Peste o mie de oameni au protestat în faţa sediului PSD Sibiu

sâmbătă, 22 decembrie 2018, 19:36
2 MIN
 Peste o mie de oameni au protestat în faţa sediului PSD Sibiu

Numărul participanţilor la protestul desfăşurat sâmbătă seară la Sibiu a depăşit o mie, oamenii cerând demisia Guvernului şi stoparea acţiunilor care afectează sistemul judiciar, transmite Agerpres. Participanţii la protest au scandat, printre altele, „Dacă vă pasă nu staţi în casă!”, „Să vă fie frică, Sibiul se ridică!”, „Uniţi salvăm toată Romania!”, „Noi nu suntem o naţie de hoţi!” şi „Magistraţi, nu vă fie frică!”.

Câteva sute de oamenii s-au adunat iniţial în faţa sediului PSD din Sibiu şi au cerut demisia Guvernului, printre ei fiind şi membri din filiala locală a USR, conduşi de liderul partidului, deputatul Dan Barna. Protestarii s-au strâns în locul unde zilnic, în ultimul an, s-a desfăşurat protestul mut a celor de la #văvedem din Sibiu.

Protestul este unul autorizat de Primăria Municipiului Sibiu, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Mirela Gligore. Conform avizului, protestatarii urmează să străbată centrul oraşului şi principalele bulevarde, pe un traseu deja cunoscut de la precedentele marşuri împotriva Guvernului şi PSD.

Preşedintele USR, deputatul de Sibiu Dan Barna, a declarat sâmbătă seara că se aşteaptă şi speră să fie proteste împotriva PSD şi a Guvernului în cât mai multe locuri din ţară, pentru că „în continuare există pericolul amnistiei şi graţierii”, transmite Agerpres. „Lucrurile merg prost. România merge într-o direcţie pe care nu ne-a dorit-o şi care necesită în continuare multă implicare şi prezenţă în stradă. Am văzut această ordonanţă de acum o zi. În continuare există pericolul amnistiei şi graţierii şi e un pericol foarte mare. Societatea trebuie să reacţioneze. Sunt aici alături de sibieni”, a spus Dan Barna, prezent la protestul de la Sibiu.

Citiţi materialul integral pe g4media.ro

Comentarii