anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Comunicat de presă

Prețurile la combustibili trebuie să scadă! (P)

GALERIE
vasile-toma-nou
 • vasile-toma-nou
- +

Guvernul României, prin instituțiile abilitate și Consiliul Concurenței, trebuie să investigheze urgent creșterile nejustificate ale prețurilor combustibililor în toate stațiile și la toți operatorii care au creat isterie.

Trăim vremuri grele, tulburate, din păcate, și de interesele unora de a inventa și răspândi informații panicarde și greșite.

Măsurile luate de instituțiile statului trebuie să fie cât se poate de urgente, iar sancțiunile drastice.

Trebuie să descurajăm definitiv asemenea practici și să prevenim posibila lor repetare.

Marii producători de petrol au decis creșterea producției. Prețul la petrol s-a calmat. Ba, chiar a scăzut ușor deja. De aceea, și prețurile la pompă ale combustibililor trebuie să înceapă să și scadă.

Fac un apel către Guvern și Consiliul Concurenței să trateze cu maximă atenție evoluția prețurilor.

Transportatorii au deja pierderi din pandemie.

Orice dezechilibru, chiar și unul artificial, este suportat de fiecare român din propriul buzunar și este vizibil pe rafturile magazinelor.

O criză creată complet artificial din interese vădite este mai periculoasă și mai destabilizatoare ca oricând și poate conduce la efecte grave. Nu se poate permite prelungirea sa nici măcar o secundă, iar intervenția rapidă trebuie urmată de un proces eficient de monitorizare și comunicare continue, în așa fel încât tot ce am trăit în ultimele ore să nu se mai repete.

Numai acțiunea concertată a tuturor instituțiilor statului pot crea stabilitate, încredere și coerență, iar acțiunea este necesară acum!
 

Vasile TOMA

Deputat al Județului Iași

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Războiul din Ucraina divide Occidentul; taberele (II)

Alexandru LĂZESCU

Războiul din Ucraina divide Occidentul; taberele (II)

În timp ce puterile europene majore doresc o finalizare rapidă a războiului din Ucraina, indiferent de rezultat, pentru America miza acestuia este una globală, cu impact asupra competiţiei geopolitice cu China.

opinii

Uzul raţiunii

Nichita DANILOV

Uzul raţiunii

Un popor fără un lider care să-i apere demnitatea şi interesele tinde să devină o mulţime nulă. Oare mai e nevoie să mai spun că spre asta alunecă zi de zi, ceas de ceas, România zilelor noastre?! Căci azi, noi, cei care am trăit în comunism, vedem cum idealurile în care am crezut sunt călcate unul după altul în picioare.

Dropsuri şi pastile

Michael ASTNER

Dropsuri şi pastile

Motto: De la salcie pân’ la tisa/ Tot copacu’ plânsu-mi-s-a...

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.