COMUNICAT DE PRESĂ

Prima școală din Iași ghidată de principiile Montessori

luni, 14 august 2017, 16:30
2 MIN
 Prima școală din Iași ghidată de principiile Montessori

Din septembrie 2017 se deschide Școala Primară „Maria Montessori”, prima instituție de învățământ din orașul Iași care îmbrățișează renumitul model educațional al Mariei Montessori, aplicat cu succes în întreaga lume de peste 100 de ani.

Școala este inițiată de echipa Grădiniței Tesori, ca o evoluție firească în dezvoltarea acestui proiect educațional, primul din Iași care aplică principiile Montessori, având deja 3 sedii, 120 de preșcolari și peste 40 de colaboratori.

Își propune să încurajeze dezvoltarea copiilor de azi în adulți puternici, autonomi, adaptabili, pregătiți pentru orice provocare din viitor, ghidându-se după principiul “Ajută-mă să aflu, să descopăr singur”.

Observațiile și principiile Mariei Montessori au fost adoptate, începând cu 1909, în numeroase școli din Italia și, ulterior, din întreaga lume. Printre personalitățile care au fost educate în școli montessoriene se numără: Jaqueline Kennedy – fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii, prinții William și Harry ai Marii Britanii, Jeff Bezos – fondator Amazon și Larry Page și Sergey Brin – foundatorii Google.

Deschiderea va fi precedată, pe 1 septembrie, de la ora 18:00, în sediul școlii din Str. Albineț nr. 3, de Zi de Școală , un „eveniment deschis”, unde ne vom cunoaște cu părinții și viitorii școlari. (Inregistrare eveniment: http://bit.ly/zidescoala)

Să dăm curs ideilor inovatoare, muncii perseverente și responsabile, interesului pentru calitate și performanță – astfel încât să ne bucurăm de o frumoasă evoluție, INSPIRÂND VIITORUL! înv. Georgeta Mironescu, director al Școlii „Maria Montessori” Iași.

CONTACT ȘI ÎNSCRIERI: Adriana Păduraru – 0751.129.585; contact@scoalamariamontessori.ro; Ne găsiți și pe Facebook.

Comentarii