Primarul cu ochelari Armani, fotografii în premieră, faţă-profil. Poa’ să intre în campanie?

vineri, 07 septembrie 2018, 01:50
2 MIN
 Primarul cu ochelari Armani, fotografii în premieră, faţă-profil. Poa’ să intre în campanie?

Apariţie neaşteptată ieri pe holurile şi la întâlnirile de la Palatul Roznovanu ale premarelui Mihai Chirica, dragi doamne şi domni: edilul şef s-a afişat, pentru prima dată în afara biroului cel puţin, cu ochelari de vedere, aşa cum puteţi şi domniile voastre să-i admiraţi, atât cu panoramă din faţă cât şi din profil. 

Pentru că aveţi acolo unde sunteţi un unghi cam nepotrivit, haideţi să vă dăm noi câteva indicii importante ce nu se pot vedea din orice poziţie. Ochelarii par a fi marca Emporio Armani (nu vă mai spunem preţul, că e variabil şi, oricum, la leafa lui nu contează), cu semiramă, sticlă ovală, perniţe nazale incluse. Numerele, dioptriile, distanţa focală şi lăţime nas nu vi le spunem: informaţii clasificate! Dacă vreţi, poate doar mister Darius Vâlcov să vă lămurească; noi, deocamdată, nu…

Surpriza de pe cutia cu contorul de gaz

Vă mai amintiţi ce spunea premăriţa Firea la teve zilele astea, că a vorbit ba cu vreun premare din ţară, ba cu vreun dipotat sau sinator din provincie, şi mai toţi îi spuneau că din cauza mânărelilor cu legea ale lui Dragnea&co. ei au de suferit când merg pe stradă: ba o huiduială de la lume, ba chiar o înjurătură, ba chiar o… vorba numărului ăla suedez, de le mai mare ruşinea să mai iasă prin târg sau chiar prin sat. Ei bine, iaca de ce mai râd gazetarii de teren în ultima perioadă, stimaţi telespectatori: cică dipotatul PSD de Iaşi Libelulă (jumătate om…) ar fi găsit zilele astea scris cu marker din ala lat pe cutia cu contorul de gaz de la casă un mare… ştiţi voi numărul ăla suedez de la maşină. Omul cică s-ar fi chinuit o vreme să-l şteargă, dar canci. La el însă, cică, nu e cazul de ruşine: poate dimpotrivă.

Care-i treaba cu bugetul şi banii de salarii?

De la ce pleacă tot scandalul rectificării bugetare şi posibila lipsă a banilor de salarii? Cică PSD&Vâlcov au făcut bugetul pe 2018 pe o creştere economică de 5,5%, iar în final aceasta va fi de 4%. Vă daţi seama cam în ce belea ne-au băgat habarniştii ăştia, dlor bugetari?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii