Pulsul Politehnicii: Suspendarea lui Mihalache e în stand-by

joi, 15 octombrie 2020, 01:43
2 MIN
 Pulsul Politehnicii: Suspendarea lui Mihalache e în stand-by

 

Răzvan Popa, stoperul trecut pe la Inter Milano, care a evoluat ultima dată la Gaz Metan Mediaş, s-a antrenat ieri în Copou, discuţiile pentru legitimarea lui urmând a se finaliza astăzi. problemele de lot dinaintea meciului cu Sepsi rămân importante

Ieri v-am informat că Politehnica Iaşi îşi doreşte să-l legitimeze pe fundaşul central Răzvan Popa (23 ani). Ajuns marţi seară în Iaşi, fotbalistul de 1,90 metri s-a antrenat miercuri dimineaţă sub comanda antrenorului Politehnicii, Daniel Pancu, iar apoi a trecut la discutarea ultimelor detalii contractuale. Negocierile s-au prelungit şi, conform oficialilor ieşeni, urmează să se finalizeze astăzi.

Răzvan Popa s-a născut la Râmnicu Vâlcea şi a lucrat la juniori în oraşul natal şi la cluburile bucureştene Steaua şi Sportul Studenţesc. Sportul, echipă la care a debutat în Liga I, la 15 ani, l-a vândut în 2013 la Internazionale Milano, unde românul a stat trei ani. Popa a jucat apoi un an în Spania, la Zaragoza şi Burgos, iar în 2017 a revenit în ţară, la CSU Craiova. În 2019 a trecut la Gaz Metan Mediaş, de care s-a despărţit după startul acestui sezon.

În altă ordine de idei, Ovidiu Mihalache nu a aflat nici ieri câte etape va fi suspendat după eliminarea suferită în timpul meciului din etapa trecută, de la Craiova. Reamintim, în disputa cu oltenii stoperul ieşean a primit cartonaş roşu după ce o intrare a sa prin alunecare a generat accidentarea gravă a lui Elvir Koljic, care a suferit o fractură de peroneu şi a fost apoi operat. Amânarea de ieri a anunţării verdictului de către Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul Federaţiei Române de Fotbal în cazul Mihalache este a doua, după cea de săptămâna trecută. Oricum, fundaşul ieşean nu va fi apt de joc pentru o perioadă mai lungă, el suferind o ruptură musculară în timpul duelului din Bănie.

În afară de Mihalache, Pancu nu va conta sigur în disputa de sâmbătă, cu Sepsi Sfântu Gheorghe” care se va derula pe stadionul Emil Alexandrescu, de la ora 16:30, nici pe Floriano Vanzo. La fel ca Mihalache, belgianul are probleme musculare şi va lipsi o perioadă mai lungă de pe gazon. Nici ceilalţi jucători care au fost accidentaţi în ultima perioadă, Cosmin Frăsinescu, Nicandro Breeveld, Dzenan Zajmovic şi Andreias Calcan, nu au şanse prea mari de a intra sâmbătă titulari. Chiar dacă unii dintre aceştia s-au antrenat normal în ultimele zile, perioada de absenţă din ultimele zile îşi spune cuvântul, nivelul lor de pregătire nefiind optim acum.

 

Comentarii