Răzvan Marin, criticat dur de Rene Var Der Gijp: Ce aţi văzut până acum la el?

sâmbătă, 17 august 2019, 18:59
2 MIN
 Răzvan Marin, criticat dur de Rene Var Der Gijp: Ce aţi văzut până acum la el?

Transferul lui Răzvan Marin la Ajax Amsterdam este pus la îndoială de analistul TV din fotbalul olandez Rene Van Der Gijp, care consideră că, pentru moment, românul nu se ridică la nivelul campioanei Olandei.

Răzvan Marin a fost folosit titular în mai multe partide din acest sezon la Ajax, inclusiv în Liga Campionilor, însă a primit mai multe critici din partea specialiştilor din fotbalul olandez, care consideră că românul nu a adus nimic special în jocul campioanei Olandei.

“Marin e destul de agitat când se află la minge. O primeşte şi se gândeşte «Ce fac acum?». Ce aţi văzut până acum la el care să vă facă să spuneţi că este foarte bun? Nimic. Înţeleg că nu poţi controla întreaga linie mediană după ce ajungi de la Standard Liege, dar Ajax nu ar trebui să îl pună titular”, a declarat Rene Van Der Gijp, în cadrul emisiunii Veronica Inside, citat de soccernews.nl.

Rene Van Der Gijp (58 de ani) este un fost internaţional olandez, care a câştigat două titluri de campion al Olandei cu PSV Eindhoven. Răzvan Marin a sosit la Ajax Amsterdam în această vară, de la Standard Liege, pentru 12,5 milioane de euro. Mijlocaşul a fost folosit în cinci partide, reuşind să îşi treacă în cont şi un trofeu, Supercupa Olandei, după meciul cu PSV Eindhoven, scor 2-0. Următorul meci al lui Ajax Amsterdam este programat sâmbătă, de la ora 19:30, pe terenul lui Venlo, în etapa a treia din campionatul Olandei.

 

Comentarii