Scandal pe avere între copiii lui Adrian Păunescu

miercuri, 18 iunie 2014, 07:29
2 MIN
 Scandal pe avere între copiii lui Adrian Păunescu

Andreea Mihaela Păunescu nu renunţă la partea sa din averea tatălui ei, Adrian Păunescu. Aceasta se judecă cu fraţii săi vitregi pentru moştenirea poetului, ce se ridică la patru milioane de euro.

Se pare că Andreea Mihaela Păunescu este decisă să ducă până la capăt lupta împotriva fraţilor ei vitregi. Fiul poetului, Andrei Păunescu, a vorbit în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii „Agentul VIP" despre noile motive de dispută dintre el, surorile, mama lui şi sora vitregă, Andreea Mihaela Păunescu. Bărbatul a spus că ei nu sunt de acord că tânăra încearcă să blocheze dreptul publicului la opera tatălui lor.

Andreea Păunescu 44 de ani, Ioana Păunescu 45 de ani, Carmen Păunescu 46 de ani, Ana Maria Păunescu 23 de ani si Andrei Păunescu 45 de ani

„Nu există niciun fel de litigiu. A bloca apariţia operei lui Adrian Păunescu este ilegal. Nu a făcut-o nici Ceauşescu, nici democraţii, ar fi culmea să o facem noi astăzi. Abia aştept să intru în puşcărie, să fiu condamnat, să fiu pedepsit că am fost de acord cu partea mea de drept ca opera lui Adrian Păunescu să apară. Sunt momente care nu trebuie pierdute. Dacă noi am considerat că este oportun ca opera tatălui nostru să apară şi sora noastră, Andreea, se ia după avocaţi şi să aştepte decizia acestora, atunci îmi pare rău. Sora noastră face mereu apel la avocaţi", a declarat Andrei păunescu în cadrul unei intervenţii telefonice la Antena Stars,potrivit click.ro.

Comentarii