Se aude lătrând COVID în Giurgiu

sâmbătă, 01 august 2020, 01:43
2 MIN
 Se aude lătrând COVID în Giurgiu

 

Cinci jucători de la Astra s-au infectat şi meciul cu Craiova nu s-a mai disputat. Cel mai probabil, CSU va câştiga cu 3-0 la masa verde

Meciul Astra- Universitatea Craiova, programat ieri de la ora 18.45, nu s-a mai jucat, după apariţia unor cazuri de Covid-19 la echipa giurgiuveană. Partida trebuia să aibă loc miercuri, dar a fost amânată după ce mijlocaşul croat al echipei Astra Giurgiu, Ljuban Crepulja, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus DSP autorizase reluarea activității numai în situația în care existau două testări negative. Meciul nu se poate juca", a spus Justin Stefan, secretarul general al LPF. . Pe lângă Crepulja, au mai fost depistaţi pozitiv cu Covid-19 următorii jucători ai Astrei: David Lazăr (portar), Constantin Dima (fundaş), David Bruno (fundaş) şi Costel Avram (de la echipa secundă). „Aştept şi eu o poziţie oficială. E un focar acolo. Nu mai vorbim de un caz de Covid. Să ne expunem jucătorii noştri pentru cei de acolo?! Pot să fie toţi infectaţi. Îi infectăm şi pe ai noştri?.Şi, în fond, ce mare lucru e să piardă Astra cu 0-3?! Ce dracu de miză fantastică mai e pentru ei Singura chestie era că ei ne încurcau pe noi în lupta noastră cu CFR” , a spus Sorin Cîrţu, preşedintele craiovean, reacţie vehement contestată de omologul său, Dănuţ Coman: „Craiova încearcă să pozeze în victimă şi se uită întotdeauna în curtea altora. Nu e etică o astfel de atitudine. Nu există un focar, aşa cum spunea domnul Cârţu. Facem aprecieri subiective şi personale? Sunt patru cazuri. Asta credeţi că justifică să pierdem meciul cu 0-3?”, a precizat Coman.  

Cum data limită la care trebuie trimisă lista cu echipele participante în cupele europene este 3 august, devine tot mai clar că meciul dintre Astra şi Craiova nu prea mai are când să se dispute. Luni, oltenii ar trebui să joace meciul cu CFR. În aceste condiţii, Comisia de Disciplină a FRF trebuie să dea un verdict, iar cea mai probabilă variantă este aceea în care Craiova se va impune cu 3-0 la masa verde. Poziţia Astrei este aceea ca meciul să figureze în statistici drept o remiză: giurgiuvenii spun că într-o primă fază un test pozitiv a existat la gruparea olteană. Aseară, târziu, s-a jucat partida FCSB – CFR Cluj, înaintea căreia Craiova avea un punct avans.

Comentarii