Advertorial

Sfaturi și idei moderne pentru amenajarea camerei de zi

vineri, 09 martie 2018, 02:50
3 MIN
 Sfaturi și idei moderne pentru amenajarea camerei de zi

Locuinta noastra, casuta noastra in care ne dezvoltam ca si familie si ne crestem minunatii copiilasi este foarte importanta pentru fiecare dintre noi si ne dorim ca cei dragi sa se simta mereu confortabil, sa fie fericiti si sa nu le lipseasca nimic. Pentru ei ne trudim si bunastarea lor este cea mai importanta. In momentul in care achizitionam o locuinta suntem atenti si tinem cont de  foarte multe criterii astfel incat sa sa facem cea mai buna alegere, dar pentru un confort sporit si o nota cat mai intima si personala, modul in care o amenajam si decoram este de asemenea un proces migalos.

Fiecare incapare din locuinta noastre are un rol binestabilit, bucataria este cea in care gatim si savuram retele preferate, dormitorul principal si camerele copiilor si eventual camera de oaspeti trebuie sa contina piesele de mobilier destinate acestora (paturi confortabile, noptiere, dressing-uri spatioase si inteligent compartimentate etc.), baia nu mai are nevoie de nicio descriere si cea din urma, una dintre cele mai indragite incaperi din orice locuinta este fara doar si poate camera de zi, cea in care ne relaxam la un film bun sau cream momente de neuitat alaturi de familie si cei mai apropiati prieteni. Camera de zi sau linving-ul trebuie amenajata foarte inteligent si practic, dar trebuie sa fie in acelasi timp un spatiu intim, care sa ne reprezinte si in care sa ne putem decupla dupa o zi obositoare de munca. Iata asadar cu poti amenaja si decora camera de zi astfel incat sa te poti bucura de relaxare si de cat mai multe momente frumoase alaturi de cei dragi.

Culoarea peretilor si a pieselor de mobilier

Ambianta unei camere este oferita de culoarea aleasa pentru pereti si pentru piesele de mobilier. Indiferent de trendurile in materie de design interior, cele mai alese nuante sunt cele neutre, pastelate, care transmit o stare de liniste si de relaxare, insa acest lucru nu este standard si putem alege culorile care ne reprezinta. La fel este si in cazul pieselor de mobilier pe care de cele mai multe ori le alegem in concordanta cu coloarea peretilor. Cea mai buna modalitate care sa impace utilul cu placutul consta in urmatoare combinatie: alege o culoare neutra pentru pereti si joaca-te cu culorile tale preferate pe care le poti transpune in piesele de mobilier (ex: pereti pastel + plus piese de mobilier in culori tari).

Piesele de mobilier potrivite

Camera de zi este cea in care ne destindem si ne relaxam, iar din acest motiv, piesele de mobilier trebuie sa fie foarte confortabile. Alege o canapea comoda destul de incapatoare, doua fotolii la fel de confortabile, o masuta de cafea interesanta, o comoda TV potrivita sau o mobila in care se pot integra electronicele si pe care poti aseza diferite decoratiuni.

Articole decorative perfecte pentru camera de zi

Decoratiunile sunt elemenetele care dau viata si schimba in totalitate ambianta unei incaperi. Cele mai frumoase elemente decorative pentru living sunt acele decoratiuni din sticla care confora o eleganta absoluta, anumite decoratiuni din metal care par sa fie tot mai indragite, pernele decorative nu amunite mesaje pattern-uri, ramele foto in care am surprinsa momentele noastre unice, tablourile, un ceas decorativ, ghivecele cu florile noastre preferate si chiar si vazele cu flori artificiale care sunt la fel de frumoase.

 

 

Comentarii