Show-ul Vocea României, criticat dur: „Ipocrizie, demagogie, mecle inexpresive”

luni, 17 octombrie 2022, 11:55
2 MIN
 Show-ul Vocea României, criticat dur: „Ipocrizie, demagogie, mecle inexpresive”

Show-ul Vocea României a fost aspru criticat de Andrei Partoș, personajul legendar din lumea radio.

Realizatorul emisiunii Psihologul Muzical de la Radio România Actualități spune că celebra emisiune de la Pro TV „e obosită, chinuită… greu de înghițit”.

„VOCEA ROMÂNIEI? GREU DE ÎNGHIȚIT. Ipocrizie, demagogie, reacții absolut aiurea, incultură, mecle inexpresive, nefirescul la suprem. Ba mai mult, o fetiță de 17 ani cântă o piesă Rimes, care e în juriu și o face mai bine ca ”vedeta”, dar care nu se întoarce. Văd zeci de ediții din alte țări cu Vocea.

Cea de la ProTV e obosită, chinuită…greu de înghițit. Muzica pe care o aud, nu spune nimic. Cum adică ai ales o piesă care nu e de voce? Păi concurenții vin direct din stradă și se pun pe cântat? Lipsa competiției teve îi face pe producători să creadă că fac ceva nemaipomenit. No more!

P.S. L-am văzut pe Claudiu Mirică, revenit după 11 ani de absență din țară. A cântat în franceză pentru că trăiește la Paris. Un moment plăcut, ușor patetic. Jurații nu știau franceză. Dar trăiesc intens cu accentul moldovenesc. Claudiu a ajuns în echipa lui Denis (The Motans). Da, îți trebuie curaj pentru a merge la o astfel de emisiune, dar nu pentru că ar fi nivelul ridicat”, a scris Andrei Partoș pe pagina sa de Facebook.

Citește articolul integral pe Click.ro.

Comentarii