Simona Halep după înfrângerea din semifinale: „Nu am fost pregătită și am jucat greșit”

sâmbătă, 17 martie 2018, 11:03
1 MIN
 Simona Halep după înfrângerea din semifinale: „Nu am fost pregătită și am jucat greșit”

Simona Halep a incercat sa explice infrangerea drastica suferita in semifinalele de la Indian Wells (scor 3-6, 0-6 cu Naomi Osaka). Liderul mondial a precizat ca momentul decisiv al partidei a fost cel din game-ul sapte, cand a ratat o minge de break, iar apoi si-a pierdut serviciul.

"Am incercat totul pentru a fi pregatita sa joc acest meci. Nu caut scuze. Doar explic ce s-a intamplat. Nu am fost pregatita si am jucat gresit. Nu am simtit mingea deloc. Am jucat ok pana la 4-3, dar apoi am iesit din joc. Nu stiu de ce. Mi-am pierdut concentrarea. Ea a fost mai buna, mai bine pregatita, a fost gata sa joace si sa castige meciul. Eu nu am fost", a declarat Halep, la conferinta de presa.

"In primele sapte game-uri, totul bine. Era 3-3, 30-0… Ce s-a intamplat? Haide, spune-mi ce s-a intamplat!? Comiti greseli dupa greseli. Nu esti tu, asta nu este jocul tau! Dam restart aici. Esti capabila sa faci asta. Munceste, taie erorile nefortate. O impingi in spate cat poti de mult. Poti face asta. Cate un punct pe rand. Ataca de fiecare data cand ai avantaj la serviciu! Forteaza, fii mai agresiva, mai ales pe al doilea serviciu! Haide, fa ceva diferit!", i-a spus Cahill Simonei Halep.

hotnews.ro

Comentarii