Te îndrăgosteşti mereu de persoane nepotrivite? Vezi unde greşeşti

marți, 26 noiembrie 2013, 12:32
2 MIN
 Te îndrăgosteşti mereu de persoane nepotrivite? Vezi unde greşeşti

Emoţiile primelor întâlniri, fiorii primelor săruturi, experienţa primei nopţi de dragoste, toate sunt atât de minunate şi de intense, încât te fac să-ţi doreşti să te îndrăgosteşti mereu.Cu toate acestea, nu trece mult timp si iti dai seama ca te-ai indragostit de cine nu trebuie si ca persoana pe care o credeai sufletul tau pereche este total nepotrivita cu tine.

Ai trecut prin aceasta situatie de multe ori pana acum, dar cu toate acestea nu intelegi de ce esti atrasa de persoanele nepotrivite si ajungi mereu in situatia de a suferi din dragoste? Stai linistita, prin situatia ta au trecut milioane de alte femei. Si totusi, de ce te indragostesti mereu de persoanele nepotrivite?

Dorintele voastre nu sunt comune

Aceasta explicatie banala inglobeaza motivele esentiale pentru care tu si partenerul nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. De multe ori, constati ca te-ai indragostit de persoanele nepotrivite abia dupa ce ajungi sa le cunosti mai bine.

La inceput, totul este lapte si miere, aveti viziuni comune, va completati perfect unul pe celalalt si, de ce sa nu recunosti, formati un cuplu demn de invidiat, dar pe masura ce trece timpul, iti dai seama ca dorintele voastre sunt total diferite si ca nu exista niciun compromis care sa remedieze problema.

De fapt, nu iti dai seama ca alegi de la bun inceput persoana gresita, persoana care pur si simplu nu iti este menita. Te intrebi cum asa? Foarte simplu. Sa zicem ca iti place un tip si nu te deranjeaza sa ai o relatie cu el, desi stii ca este divortat si are copii sau ca este mult mai in varsta decat tine.

Află mai multe greşeli care te fac să te îndrăgosteşti de cine nu trebuie pe Ele.ro.

 

Comentarii