Tendintele pentru sezonul primavara-vara 2014. Ce articole vestimentare nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba

joi, 09 ianuarie 2014, 14:52
1 MIN
 Tendintele pentru sezonul primavara-vara 2014. Ce articole vestimentare nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba

Odata cu anul 2013, au trecut si trend-urile vechi, lasand loc unora noi, pe care le va adopta in curand toata lumea. Ce nu trebuie sa-ti lipseasca, deci, din garderoba daca vrei sa fii in ton cu moda? Iata sugestiile lui Carmen Negoita.
Fustele plisate. Piesa de rezistenta a noului sezon este fusta plisata. Este usor de introdus in tinute de toata lumea, mai ales ca se poarta in toate lungimile (maxi, midi, mini), dar si in foarte multe stiluri – de la lady like pana la grungy hipster. Daca optati pentru o astfel de fusta in nuante metalice, aveti elementul vedeta al tinutei respective.
Pastelurile sunt cea mai cuminte tendinta a sezonului. La fel ca in sezonul rece, se poarta foarte mult rozul pudrat. Se schimba insa  texturile materialelor. Designerii de la care te poti inspira sunt Alexander Wang, Burberry, Balenciaga, Isabel Marant.
Transparentele. Marii designeri ne provoaca sa ne aratam cat mai mult pielea. Fuste, top-uri, rochii… practic totul se poarta, atata timp cat se vede prin ele.
Imprimeuri florale (Fancy floral). Flori tatuaj, flori 3D… toate sunt la mare cautare in acest sezon. Majoritatea designerilor au introdus aceste motive florale in colectiile lor.
 

Comentarii