Unde va fi depozitul logistic regional al reţelei Kaufland la Iasi. Două supermarketuri în plan
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Unde va fi depozitul logistic regional al reţelei Kaufland la Iasi. Două supermarketuri în plan

GALERIE
depozit Kaufland
  • depozit Kaufland
- +

În acest moment, reţeaua retailer-ului german are două astfel de depozite: la Ploieşti şi la Turda. Kaufland România va mai deschide două noi supermarketuri în Iaşi: în Tătăraşi şi în capăt CUG.

Kaufland va deschide la Iaşi al treilea depozit logistic din ţară. Depozitul va fi amplasat lângă Parcul Industrial I Miroslava, pe o suprafaţă de teren de 400.000 mp. Depozitul logistic va avea o suprafaţă construită de 90.000 mp, iar, din acest punct de vedere, va fi al doilea din ţară: cel din Ploieşti are 115.000 mp, iar cel din Turda 75.000 mp.

„Avem nevoie de o suprafaţă generoasă de depozitare, deoarece avem un sortiment mare de produse, pe care îl dezvoltăm în continuare. Astfel, pe lista noastră de planuri se află un depozit nou, în zona Moldovei. Compania are deja terenul lângă Iaşi, acesta măsoară peste 400.000 mp, iar suprafaţa construită va fi de 90.000 mp. Ne aflăm în stadiul în care lucrăm deja la autorizare pentru acest al treilea depozit al nostru“, a declarat Valer Hancaş, director Comunicare şi Corporate Affairs la Kaufland România.

În prezent, compania are două depozite logistice care deservesc întreaga reţea naţională de 140 de magazine: în Turda, cu o suprafaţă de teren de peste 385.000 mp şi de depozit de peste 75.000 mp, şi unul în Ploieşti, cu o suprafaţă de teren de peste 280.000 mp, din care cea de depozit ajunge la peste 115.000 mp.

Cititi si: Kaufland plăteşte peste 12,3 milioane de euro ca să înfingă steagul lângă Carrefour Felicia

În prezent, la Iaşi, Kaufland are în derulare construirea unui nou magazin în Tătăraşi şi pregăteşte încă un supermarket în CUG (lângă Fortus).

„În ceea ce priveşte strategia noastră de dezvoltare, susţinem amplasarea noilor magazine în zone cât mai diferite, pentru a fi accesibile tuturor clienţilor. În prezent, lucrăm intens pentru a fi cât mai aproape de clienţii noştri, iar procesul de dezvoltare este alcătuit din multe etape, care necesită îndelungi negocieri şi un flux de autorizări complex“, a mai spus Valer Hancaş.

La nivel naţional, Kaufland a anunţat un buget de investiţii de peste 375 milioane euro, fonduri utilizate pentru achiziţia de terenuri, modernizarea magazinelor existente, tehnologii noi, expansiune şi construcţie.

Cititi si: Kaufland se instalează în coasta Carrefour prin achiziţia terenurilor Moldomobila

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ziua Regalităţii

Lucian DÎRDALA

Ziua Regalităţii

În mod normal, societatea românească va descoperi, în timp, de ce această zi merită celebrată: va fi, probabil, un proces similar celui de (re)descoperire a rolului jucat de instituţia monarhică în istoria secolelor XIX-XX.

Filmuletul zilei

opinii

Iluzii de primăvară

Nichita DANILOV

Iluzii de primăvară

Lebăda îşi croia netulburată mersul maiestuos alunecând pe luciul apei, în timp ce în jurul ei un cârd de răţuşte agitate se cufundau în apă şi ieşeau la suprafaţă chiar pe sub burta ei, făcând o gălăgie infernală. Lebăda însă plutea imperturbabilă, ignorând cu totul cârdul de raţe şi tot ce era în jur.

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Dana ȚABREA

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Pe muchia fragilă ce desparte ura de adoraţie, pot apărea relaţii toxice susţinute de sentimente contradictorii succesive sau chiar simultane. Monodrama La ordin, Führer! scrisă de autoarea austriacă Brigitte Schweiger, cu un uşor caracter autobiografic (bunica scriitoarei a murit într-un lagăr de concentrare), investighează frenezia care-a cuprins minţile oamenilor odată cu apariţia hitlerismului.

De Ziua Tatălui

Michael ASTNER

De Ziua Tatălui

În august 2011, am scris un text dedicat memoriei tatălui meu, o baladă bilingvă în germană şi-n săseşte (varianta amnăşană). Anul trecut, într-una din lungile seri de noiembrie (la Amnaş fiind), am tradus balada.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Etaju 3

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.