Vezi aici harta completă de la Afterhills. Şi ai grijă la brăţară

marți, 29 mai 2018, 14:55
2 MIN

Cu ajutorul hărţii festivalului, participanţii la Afterhills au posibilitatea să găsească mai uşor scenele cu muzica şi evenimentele preferate. Astfel, pe lângă scena principală, aflată în centru, vor gravita alte nouă scene acoperite şi semiacoperite pe care vor avea loc zeci de evenimente şi spectacole.

Organizatorii Afterhills recomandă ieşenilor, pentru a evita aglomeraţia de la festival, să îşi ia brăţara de acces la eveniment de la insula Afterhills din Atrium Palas. Astfel, cei care şi-au achiziţionat deja biletul pot primi brăţara de la personalul Afterhills.

Organizatorii avertizează că această brăţară poate fi primită doar de către titularul biletului, fiind fixată la mână pe loc, iar aceasta nu este transmisibilă. Astfel, pentru a avea acces la festival, posesorul brăţării va trebui să o păstreze până la finalul evenimentului, iar în caz de pierdere sau deteriorare aceasta nu se înlocuieşte. Organizatorii îi liniştesc însă pe festivalieri, menţionând că brăţara este gândită special să reziste în timp.

Brăţara Afterhills are şi o altă funcţie pe lângă cea de acces pe suprafaţa desfăşurării festivalului. Aceasta va funcţiona şi ca un card de debit. Astfel, există două modalităţi prin care această brăţară poate fi încărcată. Festivalierul poate să îşi facă un cont pe https://afterhills.pay.intellifest.com/, iar la sfârşitul evenimentului, soldul rămas pe brăţară se returnează automat în contul bancar. În plus, la fiecare 200 de lei încărcaţi se primeşte un bonus de  5 lei.

Pentru cei care doresc o încărcare directă, la festival, există Credit Points, unde se poate încărca atât cash, cât şi cu cardul.

Comentarii