VIDEO Dealer de droguri și fără permis prins de polițiști la accidentul mortal de la Scânteia

joi, 21 ianuarie 2021, 15:07
1 MIN
 VIDEO Dealer de droguri și fără permis prins de polițiști la accidentul mortal de la Scânteia

Polițiștii care au mers la Scânteia în urma tragicului accident soldat cu trei morți (VEZI AICI) au prins un tânăr plin cu ”păcate”: era dealer de droguri, vânzător ilegal de petarde și conducea un Audi fără permis.

În timp ce făceau verificări legate de accident, polițiștii au observat un șofer care nu a respectat indicațiile lor. L-au oprit, iar cel aflat la volan le-a mărturisit că nu avea permis de conducere.

Mai mult, întrebat cu ce se ocupă, tânărul a recunoscut că este dealer de droguri: cumpără cu 40 de lei și vinde cu 50-55 lei gramul de cannabis.

În urma percheziției corporale și a mașinii, polițiștii au găsit și o listă unde erau trecute tranzacții cu petarde pentru Crăciun și Revelion.

Șoferul, care a spus că îl cheamă Edi, ieșise cu mașina ca să cumpere carburant. Prins de polițiști, el s-a ales cu mai multe dosare penale.

"Fiind in derularea activitatilor specifice la accidentul rutier de la Scanteia, politistii Postului de Politie Ciurea au depistat un barbat care conducea un auto, fara a detine permis de conducere. Bărbatul a fost condus la o unitate medicala pentru a-i fi recoltate probe biologice de sange. Cercetările continuă", au precizat reprezentantii politiei.

 

Comentarii