VIDEO/FOTO Treceri de pietoni care te fac sa le traversezi mereu. Ce artă s-a născut la Craiova

luni, 21 iulie 2014, 07:47
1 MIN

În Craiova au apărut, peste noapte, câteva treceri de pietoni pictate special pentru a descreți frunțile craiovenilor forțați să aștepte, mai mult decât ar trebui, în trafic din cauza șantierelor din centrul orașului. Pietonii pot traversa strada pe o claviatura sau pe o zebră care este susţinută de mai multi omuleti.

Trecerile neconvenţionale au fost realizate de cativa studenti la Teologie, iar municipalitatea spera ca astfel soferii si pietonii vor fi mai putin nervoşi din cauza şantierelor din oraş.

Primele treceri de pietoni pictate au apărut în centrul Craiovei. Bănia este primul oraş din ţară cu astfel de zebre neconvenţionale. Un pian a fost pictat în faţa Operei Române Craiova, iar alte două treceri de pietoni neconvenţionale au fost desenate în faţa primăriei.

„Oraşul nostru poate candida cu siguranţă pentru câştigarea titlului de Capitală Culturală Europeană. În ultima perioadă oraşul a fost readus la viaţă şi poate deveni în câţiva ani un punct de atracţie pentru turişti. Cel mai mult mi-a plăcut trecerea de pietoni care a fost pictată din faţa Operei Române Craiova ”, a spus Ion Militaru.

Citeste mai mult pe adevarul.ro şi craiova.tvr,ro

Comentarii