VIDEO Meci de Champions League întrerupt din cauza unei replici rasiste a unui arbitru român!

marți, 08 decembrie 2020, 23:07
1 MIN

Başakşehir şi PSG au părăsit terenul în ultima etapă din grupele Ligii Campionilor, după ce arbitrul Sebastian Colţescu a folosit o expresie rasistă la adresa lui Demba Ba (35 de ani). Sebastian Colţescu, al patrulea oficial al partidei din grupele Ligii Campionilor, a comis un derapaj în prima repriză. L-a numit pe Demba Ba, atacantul campioanei Turciei, „negru”. Banca de rezerve a turcilor a reacţionat imediat.

În minutul 14, după mai multe proteste de pe banca turcilor, Colţescu l-a informat pe Haţegan că trebuie să acorde un cartonaş pentru o rezervă. L-a indicat pe Demba Ba, folosind un apelativ rasist: „Băi, băi, ăla negru”. Formaţia turcă a părăsit terenul, strigând: „La naiba, vrem puţin respect! Asta nu e normal!”. Cei de la PSG s-au alăturat protestului şi au mers la rândul lor spre cabine. 

Momentul controversat poate fi urmărit AICI

Demba Ba i-a cerut explicaţii lui Colţescu. Atacantul trecut prin Premier League a fost înregistrat spunând: „Când te-ai referit la el (n.r. arată spre alt fotbalist) nu ai spus «acest tip alb», ai spus acest tip. Ascultă-mă! Atunci de ce ai menţiona «acest tip negru» în cazul meu?”.

SURSA: gsp.ro

Comentarii