(VIDEO) O bucătăreasă de la terasa Corso a fost înjunghiată de concubin la locul de muncă

vineri, 03 august 2018, 19:34
2 MIN
 (VIDEO) O bucătăreasă de la terasa Corso a fost înjunghiată de concubin la locul de muncă

Ieşenii care au mers în această seară la terasa Corso au avut parte de un “spectacol” pe care nu îl vor uita toată viaţa.

UPDATE: Din imaginile intrate în posesia “Ziarului de Iaşi”, un video realizat de un amator si celălalt de la Politia Locală, se poate observa că agresorul este prima dată pus la pământ şi imobilizat de o echipă de poliţişti, iar apoi în imaginile oficiale se observă că este din nou pus la pământ şi încătuşat. Ce s-a petrecut între cele două momente şi de ce a fost nevoie de intervenţia unei noi echipe? Oficialii instituţiei nu au oferit mai multe amănunte pentru a ne putea face o imagine clară a modului cum a fost prins bărbatul.

O femeie a fost înjunghiata în local de către un bărbat. Agresorul a fugit de la faţa locului, dar a fost prins de către oamenii legii la scurt timp. El a fost dus la audieri la secţia 3 de Poliţie. Femeia înjunghiată în piept era concubina bărbatului şi era bucătăreasă la Corso. Femeia, care a fost înjunghiată în piept, este internată în acest moment in spital.Surse medicale susţin că pacienta a ajuns în Unitatea de Primiri Urgenţe cu ambulanţa, cu asistent. Femeia este conştientă şi stabilă, are plagi tăiate la nivelul toracelui şi antebraţului. Bărbatul în vârstă de 62 de ani și-a lovit concubina, de 47 de ani, pe fondul geloziei. Bărbatul locuieşte în Bucium şi are probleme cu alcoolul. El a susţinut în faţa poliţiştilor că femeia l-a atacat cu cuţitul pe care îl folosea în bucătăria de la Corso, moment în care i-a smuls “arma” din mână şi a lovit-o. Martorii susţin că femeia ar fi strigat la un moment dat că nu-i mai dă bani de păcănele. "Am fost anunţaţi că o femeie a fost înjunghiată de către fostul concubin cu trei lovituri de cuţit în zona toracică şi a braţelor. Suspectul a fost luat de către poliţişti şi dus la Secţia III de Poliţie, pentru audieri. În urma incidentului, victima a fost transportată la spital", a declarat, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Imagine amator (agresorul este prins si imobilizat):

Imagini Politia Locala (agresorul este incatusat)

Comentarii