VIDEO/FOTO Accident mortal la Războieni. Două persoane au murit

luni, 11 decembrie 2023, 09:06
2 MIN

Un accident mortal a avut loc la intrarea în Războieni, dinspre Iași, în această dimineață.

UPDATE:

 Încă o persoană a decedat în urma accidentului care a avut loc luni dimineaţa în localitatea Ion Neculce, între un microbuz şi un autoturism, aceasta fiind a doua persoană care şi-a pierdut viaţa. Alte trei persoane care au fost rănite în acelaşi accident rutier au fost transportate la spital, pentru asistenţă medicală de specialitate. 

În accident au fost implicate un microbuz și un autoturism. În urma impactului, microbuzul a ajuns în șanț, iar mașina în afara carosabilului, partea din față fiind zdrobită.

La fața locului au fost trimise Detașamentul de Pompieri Tg Frumos, 1 descarcerare, 1 autospecială de primă intervenție, 2 ASAS, 1 EPA și 1 SAJ.

Au fost găsite  5 victime, dintre care una cu leziuni incompatiblibile cu viata, una intinsa pe carosabil, una încarcerată, iar două persoane aveau leziuni minore.

Victima încarcerată a fost descarcerată si predata echipajulul medical se acorda ingrijiri medicare, sex feminin, 56 ani.

.

Șoferii care au trecut prin zonă, în jurul orei 8:45, au avut de ocolit o victimă care era întinsă în mijlocul drumului.

Coordonatorul SMURD Iaşi, dr Diana Cimpoeşu, a declarat că a decedat şi şoferul microbuzului implicat în accidentul din localitatea Ion Neculce, un bărbat în vârstă de 64 de ani. "Am primit apelul şi am trimis mai multe echipaje. Două persoane au fost găsite în afara vehiculelor, fiind ejectate în momentul impactului. Una dintre ele a fost descarcerată şi i se acordă asistenţă medicală din partea echipajelor sosite la faţa locului. Este posibil să crească numărul celor implicaţi în accident. Din păcate, echipajul SAJ a fost nevoit să declare decesul bărbatului aflat în stop cardio-respirator, în ciuda eforturilor depuse pentru resuscitarea sa", a declarat dr Diana Cimpoeşu. La UPU de la Spitalul "Sf Spiridon" din Iaşi va ajunge şi şoferul autoturismului implicat în accidentul rutier, un bărbat de 60 de ani, după ce iniţial a refuzat transportul la spital. "Şoferul care a refuzat transportul la spital s-a prezentat la CPU de la Spitalul Târgu Frumos. Medicul de gardă a făcut solicitare pentru a fi transferat la UPU Sfântul Spiridon. Are un traumatism la mână şi contuzie toraco-abdominală", a precizat dr. Cimpoeşu.

Sursă: Sorin Dimitriu

Comentarii