De Business

Punem punctul pe știi

Vrei să fii anteprenor? Vezi care sunt primii paşi, la Camera de Comerţ

miercuri, 16 mai 2018, 01:50
1 MIN
 Vrei să fii anteprenor? Vezi care sunt primii paşi, la Camera de Comerţ

Ieşenii care doresc să înceapă o afacere şi au nevoie de sfaturi şi soluţii pot participa la Conferinţa Iaşi StartUp 2018 „From Origins to Evolution!”, care va avea loc pe 12 iunie la Camera de Comerţ şi Industrie din Iaşi. 

La eveniment vor fi prezenţi antreprenori de succes, dezvoltatori de start-upuri şi profesionişti în business, care pot fi pentru începători adevărate exemple de bună practică. Conferinţa va avea loc în intervalul 9-16, iar taxa de participare este de 100 de lei dacă este achitată până pe 25 mai şi 50 de lei pentru studenţi şi masteranzi. Printre speakerii se numără şi George Răşchitor, general manager Sinaps Marketing, Dana Ghineţ, manager Partener Acces Project Investment şi Flavia Bocăneţ, consultant digital marketing Google Atelierul Digital Hub.

Temele discutate vizează printre altele şi: soluţii şi instrumente pentru start-upuri, oportunităţi de dezvoltare pentru afaceri, programe şi surse de finanţare, tendinţe curente în mediul de business, etc. Cei care participă în grup de 2, 3 sau 4 persoane, beneficiază de reducere. Pentru mai multe detalii cu privire la conferinţă, puteţi suna la numărul de telefon 0748.247.737. La celălat capăt al firului îi găsiţi pe Mihail Bârsan, event manager MB Event, organizatorul evenimentului. 

 

 

Comentarii