Advertorial (P)

Vrei să-ți programezi nunta în 2021 și îți dorești cei mai buni furnizori? Iată ce trebuie să faci! (P)

miercuri, 21 octombrie 2020, 08:44
3 MIN
 Vrei să-ți programezi nunta în 2021 și îți dorești cei mai buni furnizori? Iată ce trebuie să faci! (P)

Planificarea nunții este o experiență complicată, chiar și pentru cei care sunt familiarizați cu organizarea evenimentelor. Dat fiind că ziua căsătoriei reprezintă unul dintre cele mai speciale momente din viața mirilor, fiecare detaliu capătă o importanță semnificativă. Pentru a alege cei mai buni furnizori pentru nunta ta, trebuie să ai o idee clară despre ce fel de ceremonie îți dorești. Apoi va trebui să cauți persoane și brand-uri cu care ești pe aceeași lungime de undă. Este esențial ca tu și cei care îți oferă serviciile lor să puteți comunica deschis și să aveți gusturi asemănătoare.

Descoperă cum să alegi furnizori-cheie potriviți pentru nunta ta

Band-ul
Muzica live este preferata invitaților, deoarece poate transmite emoții puternice și contribuie la crearea unei atmosfere plăcute și autentice. Dacă îți dorești să te bucuri de un concert de senzație în ziua nunții, ai o listă lungă de cântăreți români, tineri sau cu multă experiență, cu care poți colabora. 

Ia în calcul genul tău muzical preferat și bugetul pe care îl ai la dispoziție. De asemenea, trebuie să te gândești dacă artistul respectiv se potrivește ceremoniei pe care o organizezi. Dacă este vorba de o petrecere restrânsă, atunci este indicat să contactezi un solist care se potrivește unei atmosfere mai intime.

Fotograful
Persoana care va imortaliza evenimentul este, de asemenea, foarte importantă, atât în desfășurarea evenimentului, cât și prin prisma calității imaginilor. Este recomandat să vizualizezi portofoliile mai multor fotografi și să discuți cu cei care ți-au fost pe plac. Atunci când vă întâlniți, veți avea ocazia să verificați dacă vă potriviți ca temperament. Nu uita că fotograful te va însoți peste tot într-una dintre cele mai importante zile din viața ta. Nu îți dorești să ai lângă tine pe cineva care este neatent, agresiv, plictisit sau necomunicativ, chiar dacă ți-a surâs stilul lui de a face poze. 

Un alt aspect foarte important de care să ții cont este alegerea restaurantului împreună cu fotograful. Acesta va ști de ce condiții (lumină, spațiu, cromatică, temă) are nevoie pentru ca imaginile să iasă așa cum îți dorești. Iar dacă unele prețuri ți se par piperate, nu uita că aceste fotografii vor rămâne cu tine pentru totdeauna. Așadar, permite-ți să investești în calitatea amintirilor tale.

Restaurantul și mâncarea
Așa cum este menționat la punctul anterior, restaurantul trebuie ales împreună cu fotograful vostru. Alege un local cu specificul pe care ți-l dorești (rustic, clasic, boho-chic sau altul), însă asigură-te că verifici reputația acestuia, înainte de a lua decizia finală. Caută review-uri oferite de foști clienți sau persoane pe care le cunoști și care au testat localul. Este important ca personalul să dea dovadă de seriozitate și să respecte prevederile contractuale.

În ceea ce privește mâncarea, în funcție de locul unde are loc nunta, poți apela la servicii de catering sau poți alege din meniurile servite de restaurant. Alege un meniu simplu, dar coerent, și ai în vedere faptul că ingredientele exotice pot avea de suferit dacă nu sunt furnizate dintr-o sursă aflată în apropiere, cauzând toxiinfecții alimentare sau alte probleme medicale. 

Așadar, află cât mai multe despre furnizorii cu care urmează să-ți organizezi nunta, asigură-te că au o reputație bună și alege-i pe cei cu care rezonezi!

Sursa foto: shutterstock.com

Comentarii