N

ACCIDENT ÎN LANŢ în Vaslui: Un copil a fost grav rănit

N

joi, 17 aprilie 2014, 20:24
2 MIN
 ACCIDENT ÎN LANŢ în Vaslui: Un copil a fost grav rănit

\N

Un copil de şase ani a fost grav rănit şi patru maşini au fost avariate, în urma unui accident în lanţ care a avut loc, joi, pe un drum naţional din judeţul Vaslui, după ce autoturismele au intrat în coliziune, pe fondul nerespectării distanţei regulamentare de către şoferi.

Potrivit primelor cercetări desfăşurate de către poliţiştii vasluieni, accidentul a avut loc în apropierea localităţii Crasna, pe drumul naţional DN 24, pe fondul depăşirii neregulamentare şi a nerespectării distanţei faţă de maşina din faţă de către trei şoferi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, unul dintre şoferi, un tânăr de 28 de ani, din Vaslui, a depăşit o coloană de maşini şi, întrucât intra într-o curbă periculoasă, a revenit pe sensul de mers, ceea ce a determinat pe ceilalţi conducători auto aflaţi în spate să frâneze brusc. Astfel, nu mai puţin de patru maşini au intrat într-o coliziune în lanţ faţă-spate, trei dintre acestea fiind autoutilitare de transport marfă.

„În urma accidentului, un copil de şase ani aflat într-una din maşini a fost rănit, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Vaslui, unde medicii l-au diagnosticat cu traumatism cranio-facial şi traumatism coloană cervicală. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili vinovăţia fiecărui conducător auto în parte implicat în evenimentul rutier”, a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi traşi la răspundere şoferii vinovaţi de producerea accidentului.

 

Comentarii