Copil de un an şi nouă luni, în stare gravă după ce un spray aruncat în sobă a explodat

joi, 26 noiembrie 2015, 21:38
1 MIN
 Copil de un an şi nouă luni, în stare gravă după ce un spray aruncat în sobă a explodat

Un copil în vârstă de un an şi nouă luni, din localitatea vasluiană Islaz, a ajuns în stare gravă la spital după ce un spray aruncat în sobă a explodat şi l-a lovit puternic în cap, în timp ce băieţelul se juca în apropiere 

Potrivit reprezentaţilor Spitalului de Urgenţă Bârlad, un băieţel de un an şi nouă luni a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, după ce un spray aruncat în sobă a explodat şi l-a lovit în cap, în timp ce copilul se juca în apropiere.

Părinţii copilului au chemat o ambulanţă, iar băieţelul a fost transportat la spitalul din Bârlad pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"Minorul a fost diagnosticat cu hematom epicranian şi hematom intracanian, provocate de acel obiect care l-a lovit puternic în cap. Părinţii, care şi-au însoţit copilul la spital, nu i-au spus medicului cine a aruncat acel spray pe foc, dacă au făcut-o ei sau copilul, din joacă", a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, responsabilul mass-media al Spitalului de Urgenţă Bârlad, Adrian Gheorghiu.

După acordarea primului ajutor şi stabilizarea copilului, medicii din Bârlad au decis transferarea acestuia la Spitalul de Neurochirugie din Iaşi.

Comentarii