Crucea Roşie sărbătoreşte 140 de ani cu dezbateri, concert caritabil, flashmob şi plimbare cu bicicleta la Iaşi

marți, 21 iunie 2016, 18:55
2 MIN
 Crucea Roşie sărbătoreşte 140 de ani cu dezbateri, concert caritabil, flashmob şi plimbare cu bicicleta la Iaşi

Pe data de 4 iulie, la Casa de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 18, va avea loc un concert caritabil susţinut de Emeric Imre şi Jimi El Laco. Evenimentul este organizat de către Crucea Roşie şi are loc cu ocazia împlinirii a 140 de ani de la înfiinţare. În deschidere vor cânta artiştii locali Ciprian Cotruţă şi Claudiu Bursuc-Cârstean, organizatorii promiţând şi un invitat surpriză.

Preţul unui bilet este de 20 de lei şi poate fi procurat de la sediul Crucii Ro?ii zilnic între orele 14 şi 18 sau de la voluntarii aflaţi în Piaţa Unirii, pe Pietonalul Ştefan Cel Mare şi Sfânt şi la Biblioteca Judeţeanã „Gheorghe Asachi“ din Iaşi. Profitul obţinut va merge în programul „Banca de Alimente“ a Crucii Roşii Române Filiala Iaşi. Detalii despre acest program găsiţi şi pe site-ul http://www.crucearosie.ro. Pentru mai multe detalii puteţi suna la numărul de telefon 0757.208.288.

Concertul are loc în cadrul Săptămânii Crucea Roşie. Astfel, luni, 27 iunie, de la ora 8, va avea loc o acţiune de ecologizare în Zona Ciric, iar de la ora 12, atât luni, cât şi marţi, la cortul de campanie de pe esplanada din faţa sediului, trecătorii îşi vor putea lua tensiunea gratuit. Marţi, 28 iunie, de la ora 17, va avea loc lansarea noului site al Crucii Roşii Iaşi. Miercuri, 29 iunie, de la ora 9 va fi organizat evenimentul Treasure Hunting, un concurs de cunoştinţe de prim ajutor, tot la sediul din Iaşi, iar de la ora 12, măsurarea tensiunii la cortul de campanie.

Joi, pe 30 iunie, de la ora 10, va fi organizat un concurs de desene pentru copii, iar vineri, de la ora 17, o conferinţă pe tema voluntariatului în cadrul Crucii Roşii. Sâmbătă, 2 iulie, de la ora 17 va fi organizată o altă conferinţă despre dreptul de folosinţă a emblemei de Cruce Roşie, apoi duminică, 3 iulie, de la ora 9, este programată o plimbare prin oraş cu biciclete şi pieptare, prin care organizatorii doresc să atragă atenţia asupra victimelor accidentelor rutiere. De la ora 13, pe esplanadă va avea loc o simulare a unor dezastre, iar luni, 4 iulie, de la ora 10, un flashmob în Piaţa Unirii. 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii