De Business

Punem punctul pe știi

Evenimente speciale dedicate Valentine’s Day la Palas

sâmbătă, 11 februarie 2017, 02:50
1 MIN
 Evenimente speciale dedicate Valentine’s Day la Palas

Zilele următoare sunt dedicate iubirii la Palas Mall, au indicat în comunicat oficialii ansamblului. Până marţi 14 februarie inclusiv, la etajul întâi al Atriumului, clienţii pot găsi numeroase sugestii de cadouri pentru perechea lor, la târgul Valentine’s Day. 

Bijuterii felurite, accesorii pentru doamne şi domni, genţi şi articole din piele naturală, cosmetice bio şi multe alte obiecte lucrate manual şi nu numai sunt propunerile expozanţilor, au adăugat reprezentanţii Iulius Group. „Duminică, de la ora 18, la parterul Atriumului, copiii sunt invitaţi la o reprezentaţie amuzantă şi educativă a Teatrului Zbribulici. Micii spectatori vor descoperi «Regatul Inimioarelor», o poveste despre prietenie şi frumuseţea ei, ale cărei personaje vor fi cărţile de joc. Spectacolul este unul interactiv, cu muzică şi dans, care îi încurajează pe copii să fie veseli şi iubitori”, a precizat Adelina Paisa, specialist relaţii publice la Iulius Group.

Până pe 14 februarie, clienţii care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei din magazinele din Palas Mall se pot înscrie la tombola campaniei „Dragoste la Veneţia”. Prin tragere la sorţi, un client norocos va fi recompensat chiar de Ziua Îndrăgostiţilor cu un sejur pentru el şi jumătatea sa la Carnavalul de la Veneţia. „În plus, zilnic, primii 210 participanţi vor fi răsfăţaţi cu premii dulci şi invitaţii la cafea pentru două persoane, la centrul de premiere din Atrium”, a conchis Paisa.

Comentarii