EXCLUSIV: Studentul rănit în Căminul C4, în stare gravă la ATI

luni, 09 noiembrie 2015, 15:16
2 MIN
 EXCLUSIV: Studentul rănit în Căminul C4, în stare gravă la ATI

Casian Harpă, studentul înjunghiat în căminul C4 și care a fost găsit în viață, a fost operat și, momentan, este la secția ATI a Spitalului Sf. Spiridon. Medicii au spus că este în stare gravă.

UPDATE ORA 18:00

Studentul din Iaşi care a murit după ce a fost înjughiat de un coleg de cameră avea 20 de plăgi, majoritatea în spate, iar tânărul aflat în stare gravă la spital a fost înjunghiat de 18 ori, spun surse apropiate anchetei, în timp ce principalul suspect este în continuare căutat.

Surse apropiate anchetei spun că cei doi tineri înjunghiaţi şi agresorul, toți studenți în anul I la Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor a Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, petrecuseră noaptea trecută într-un club din oraş și s-au întors spre dimineață, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit aceloraşi surse, studentul care a murit, Victor Nour, din Republica Moldova, a fost găsit cu 20 de plăgi înjunghiate, majoritatea în zona spatelui, în timp ce tânărul care se află în spital, în stare gravă, Casian Harpă, a fost înjunghiat de 18 ori.

Casian Harpă a fost operat și diagnosticat cu arsură de căi aeriene în urma incendiului, el având multiple plăgi înjunghiate la nivelul capului, toracelui, abdomenului, mâinilor şi picioarelor şi fiind în continuare în stare critică.

Aflați amănunte de AICI (Studentul ucis, înjunghiat de 20 de ori în spate; tânărul aflat la spital, de 18 ori).

UPDATE ORA 15:15

Potrivit primelor cercetări efectuate de polițiști, el dormea alături de colegul său, care a fost înjunghiat mortal.

Norocul lui a fost că s-a trezit în timp ce agresorul îl lovea cu cuțitul pe Victor Nour.

Casian Harpă este din Târgu Neamț.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ înfiorătoare într-un cămin studenţesc al Universităţii „Cuza“

Crima care i-a îngrozit pe studenții de la FEAA avut loc în această dimineață, într-o cameră din Căminul C4.

Aurelian Giosan este suspectat că l-ar fi omorât pe Victor Nour cu 20 de lovituri de cuțit și că l-ar fi rănit pe Casian Harpă.  VEZI AICI

Toți trei erau studenți în anul I la FEAA a Universității Al. I. Cuza Iași.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii