Fiica cea mare a lui Obama, Malia, vrea o carieră în televiziune sau cinematografie

marți, 07 iulie 2015, 18:43
2 MIN
 Fiica cea mare a lui Obama, Malia, vrea o carieră în televiziune sau cinematografie

Malia, fiica cea mare a preşedintelui american Barack Obama, ar fi interesată să urmeze o carieră în televiziune sau cinematografie, după ce va absolvi liceul, anul viitor.

Potrivit presei internaţionale, Malia, în vârstă de 17 ani, a făcut rost de un "job de vis", fiind văzută pe platourile de filmare ale serialului HBO "Fetele/ Girls".

De asemenea, se spune că tânăra, care şi-a sărbătorit, luni, ziua de naştere, ar fi interesată să urmeze o carieră în televiziune sau cinematografie, după terminarea liceului.

Malia a fost văzută, joi, pe platourile de filmare ale serialului "Girls". Fata preşedintelui a fost surprinsă în timp ce savura o băutură răcoritoare, în vreme ce filmările aveau loc într-un restaurat din Brooklyn, New York.

Despre Malia s-a mai scris, la un moment dat, că ar fi o admiratoare a serialelor HBO, semnate de Lena Dunham.

Totodată, Lena Dunham pare a fi un mare fan al Maliei. Anul trecut, de ziua fetei preşedintelui, creatoarea şi protagonista serialului "Girls" i-a scris un mesaj pe platforma de socializare Twitter: "La mulţi ani, Malia Obama! Să sperăm toţi că vom fi la fel de eleganţi ca tine când vom creşte".

Aceasta nu este prima dată când Malia lucrează în spatele camerelor de luat vederi. Anul trecut, fata preşedintelui a lucrat ca asistent de producţie pentru serialul CBS "Extant", în care joacă actriţa Halle Berry. În timpul petrecut pe platoul de filmare, Malia ar fi făcut diverse lucruri, printre care să servească actorii şi echipa de producţie cu cafea.

Despre pasiunea Maliei pentru cinematografie a vorbit, în trecut, şi mama sa, Michelle Obama: "La fel ca tatăl său, ea este un cititor avid şi un pasionat de filme".

Serialul "Girls" este o comedie cu accente uneori dramatice, ce prezintă aventurile şi experienţele de viaţă prin care trec patru tinere newyorkeze. Creat de Lena Dunham, care este şi scenaristă, regizoare şi actriţă în show, serialul "Girls" a fost premiat cu două Globuri de Aur în 2013 şi cu un Primetime Emmy în 2012.

Mediafax

 

Comentarii