Lumanarea cu efect curativ

Tade este denumirea unei lum=nri executate manual. Are o form conic produc=nd prin ardere efectul de „horn vacuumat”.

vineri, 22 februarie 2013, 17:25
3 MIN
 Lumanarea cu efect curativ

Multe dintre problemele de s\n\tate sunt tratate cu ajutorul substan]elor chimice, a medicamentelor. Acestea pot fi `nlocuite `n multe afec]iuni cu tratamente naturale, care nu au efecte secundare asupra organismului ca `n cazul unor medicamente.

S\ nu uit\m cazurile de retragere de pe pia]\ a unor a[a zise "medicamente" cu efecte de moment spectaculoase, dar care s-au dovedit `n timp adev\rate otr\vuri, pentru s\n\tatea pacien]ilor. Un tratament care folose[te produsele stupului este [i cel cu lum=narea Tade. Acesta se aplic\ `n cazul bolilor care au ca efecte secundare durerilor fizice dar nu numai. Tratamentul cu lum=narea Tade ajut\ la cur\]irea psihic\ [i emo]ional\ a fiin]ei umane, cur\]ire f\r\ de care omul nu poate avea o stare de s\n\tate bun\.

Ce este Tade?

Lum=narea este fabricat\ manual, prin procedee manuale, din cear\ de albine. Are forma de con, p=lnie, produc=nd prin ardere efectul de „horn vacuumat”. Cu ajutorul acestei forme toxinele din corp sunt extrase [i eliminate. Lum=narea aer o lungime de 23 de cm. Strcutura ei este din p=nz\ de in care a fost `mbibat\ `n cear\ de albine [i uleiuri aromatice [i extract de curcurma. Curcurma este o plant\ din farmacopeea indian\ care are un efect puternic antiinflamator [i depurativ dar [i efect energetic. Prin ardere focul fiind un catalizator, sunt eliberate energiile latente de vindecare, ce demareaza procesul de autovindecare al organismului. Lum=narea se aprinde `ntotdeauna la extremitatea mai larg\, dup\ care se a[ez\ pe suprafa]a de tratat. ~n cazul utiliz\rii lum=n\rii la o ureche cu timpanul r\nit sau lips\, lum=narea se va a[ez\ `n scobitura din spatele urechii. Tratamentul urechii trebuie f\cut de o alt\ persoan\ pentru a puteamanipula corect lum=narea [i a aplica corect tratamentul.

Cum se face tratamentul?

Ca `n orice terapie pa[ii care trebuie f\cu]i ajut\ clientul s\ se relaxeze [i s\ primeasc\ tratamentul [i pe terapeut s\ `[i poat\ efectua munca `n cele mai bune condi]ii. Astfel tratamentul va `ncepe cu un masaj u[or al urechilor sau un masaj energetic chinezesc, pentru a ob]ine relaxarea bolnavului [i deschiderea traseelor energetice. Se va continua cu un masaj u[or `n zona inflama]iilor. Bolnavul se a[eaz\ `nt=i pe o parte apoi pe cealalt\, astfel `nc=t urechile s\ fie orizontale `n cazul `n care lum=narea va fi aplicat\ `n zona urechii. Prin urechi putem cur\]a tot corpul fizic, deoarece tratamentul va avea efect asupra sistemului digestiv, precum [i asupra sistemului nervos [i cardiovascular, ba chiar va pune `n mi[care nodurile limfatice. Este important s\ fie tratate ambele urechi pentru ca echilibrul celor dou\ emisfere cerebrale s\ se p\streze. Dup\ ce lum=narea a ars p=n\ la semn aceasta se va stinge `ntr-un vas cu ap\. Durata unui tratament poate fi aproximativ de 20 de minute. Terapia `n sine nu are efecte secundare [i poate fi utilizat\ indiferent de v=rst\ sau sex.

Ce trat\m cu Tade?

Aplicarea lum=n\rii se poate face [i pe vertebre astfel c\ se pot trata diverse dureri sau boli. Dac\ lum=narea este folosit\ `n aplica]ii `n ureche ca `n cazul otitelor sunt necesare a fi f\cute 3-10 tratamente iar pentru dureri decap, migrene de la unul la [ase tratamente.

* Pentru dureri de g=t se aplic\ `n cele dou\ urechi sau pe vertebrele 6 [i 7 cervicale.

* ~n otita acut\ se aplic\ `n scobitura din spatele urechii activ=ndu-se nodurile limfatice.

* Sinuzita maxilar\ se va trata pe oasele sinusoidale sau `n urechi.

* Sinuzita frontal\ se va trata cu lum=narea ]inut\ pe distan]a de 1-2 cm.

* ~n durerile de bra]e sau genunchi se aplic\ pe punctul dureros.

* Pielonefrita sau `n lumbago se aplic\ `ntre vertebrele 4-5 lombare, sau 10 cm sub ombilic `n ceakra a doua.

* Pentru bolile ovarului [i ale prostatei se aplic\ la 10 cm sub ombilic, `n ceakra a doua sau pe spate la `n\l]imea ombilicului.

* ~n cazul nevralgiilor, lumbago, miozitelor, febrei musculare sau pentru prevenirea bolilor reumatice este foarte bine ca lum=narea s\ fie aprins\ `n dou\ locuri simultan.

Important: efectuarea tratamentelor cu lum=n\ri Tade este bine s\ fie f\cut\ de un terapeut, specialist `n domeniu. (Sandu MARIN)

Comentarii