Medicament scos din uz, vândut de 9 ori mai scump

marți, 20 septembrie 2016, 01:53
2 MIN
 Medicament scos din uz, vândut de 9 ori mai scump

O ieşeancă a trăit necazul pe pielea ei: a achitat 200 de dolari pe un medicament produs în Malaezia, despre care a descoperit, ulterior, că era un simplu supliment alimentar. 

Un bărbat domiciliat în Bucureşti este cercetat pentru înşelăciune de oamenii legii din Iaşi după ce ar fi vândut unei femei din municipiul nostru un medicament „minune“ despre care s-a descoperit, ulterior, că era scos din uz. Victima din acest caz este o femeie care a ajuns la Viorel Nicoară prin intermediul unui prieten care i l-a recomandat. Nicoară ar fi fost cel care a sunat-o pe femeie, prezentându-i medicamentul pe care îl vindea ca unul „minune“. E vorba de un medicament denumit „Kacip Fatimah Plus“ ce ar fi trebuit să ajute la regenerarea epidermei şi despre care Nicoară i-ar fi spus părţii vătămate că este „foarte căutat în Europa“. „Deşi am insistat să îmi prezinte prospectul acestui medicament, Nicoară Viorel a evitat să facă acest lucru spunându-mi că l-a uitat la Bucureşti, dar că mi-l va remite în cel mai scurt timp“, se arată în plângerea ajunsă pe masa procurorilor.

În acelaşi document se mai arată că victima a plătit suma de 200 de dolari pentru respectiva medicaţie. „Ulterior am început administrarea capsulelor în cauză fără a constata niciun efect, motiv pentru care l-am contactat telefonic în mod repetat pe Nicoară Viorel, cerându-i să îmi trimită prospectul promis, însă acesta m-a dus iniţial cu vorba, iar apoi nu mi-a mai răspuns la telefon, circumstanţe în care am intrat pe site-ul producătorului malaezian aflând că medicamentul era demult retras din circulaţie fiind un simplu supliment alimentar care se comercializa pe net cu suma de doar 22 de dolari“, se mai arată în plângere. Viorel Nicoară nu a putut fi găsit de reporterii noştri pentru a comenta acuzaţiile care i se aduc.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii