Miza cât casa

marți, 05 noiembrie 2013, 02:50
2 MIN
 Miza cât casa

CSMS Iaşi joacă mâine, la Berceni, un meci extrem de important în Liga a II-a de fotbal

 
După ce s-a distrat sâmbătă cu “lanterna” clasamentului, modesta trupă gălăţeană Dunărea, CSMS Iaşi se află în faţa unui meci extrem de important. Mâine, de la ora 14:00, echipa pregătită de Marius Lăcătuş va da piept, în deplasare, cu ACS Berceni, formaţie clasată pe locul III al clasamentului. CSMS a pregătit cu maximă atenţie partida din Ilfov, conducerea clubului luând decizia de a efectua deplasarea spre Capitală încă de ieri, după antrenamentul de dimineaţă. Antrenorul ieşenilor, Marius Lăcătuş, a anunţat că va aborda la victorie jocul de mâine. “Eu sper să obţinem cele trei puncte puse în joc. Asta depinde de modul în care vom evolua. Noi ne respectăm adversarii, dar pe mine mă interesează mai mult ce vom face noi” , a spus tehnicianul, care a repetat ideea legată de aşteptările de progres în ceea ce priveşte calitatea jocului: “Eu cred că putem mai mult. Jocul nostru poate să crească”.
Atât Lăcătuş,cât şi preşedintele executiv al CSMS, Florin Prunea, au sublinat importanţa punctelor puse în joc mâine. “A venit vremea să obţinem puncte şi în jocurile cu echipele care se vor califica în play-off. Eu sunt sigur că Berceni va fi în play-off, punctele fiind astfel extrem de importante” a spus Prunea, care s-a arătat optimist: “Creşterea evidentă din jocul echipei poate continua, astfel că putem fi optimişti în ceea ce priveşte şansele de a ne impune miercuri”. Pe aceeaşi idee a marşat şi Lăcătuş: “Pentru noi este foarte important să acumulăm puncte în meciurile directe cu echipele cu care ne vom confrunta şi în play-off. Vom merge la victorie la Berceni”.

Şefii CSMS au anunţat că delegaţia care a făcut deplasarea la Bucureşti conţine 20 de jucători. Între aceştia nu se numără Cioranu, Vladu şi Bădic, toţi fiind nerefăcuţi total după accidentările suferite.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii