De Business

Punem punctul pe știi

NOUL LIDL, deschis la Iaşi cu îmbulzeală şi bătăi GALERII VIDEO şi FOTO

joi, 07 noiembrie 2013, 08:19
3 MIN

Supermarketul este situat în în cartierul Dacia, pe strada Tabacului. Cu această ocazie magazinul va oferi la promoţie aspiratoare la preţul de 80 de lei.

 UPDATE 8.20: Aproximativ 300 de ieșeni au trecut până la această oră pragul noului magazin, conform estimărilor reprezentanților Lidl, coada formându-se încă de la ora 5 dimineața. Nu s-au înregistrat incidente. Ieșenii s-au îngrămădit în special la aspiratoarele de 80 de lei, care in mod normal costă 369 de lei, şi la raionul de carne.

VIDEO 1

VIDEO 2

VIDEO 3

 VIDEO 4

VIDEO 5

VIDEO 6

 ––
 
 
Lidl România deschide astăzi un nou magazin în municipiul Iaşi. Acesta este situat în cartierul Dacia, pe strada Tabacului nr. 7A, fiind al cincilea din muncipiu şi al şaselea din judeţul Iaşi. Cu o suprafaţă de 1.000 mp, noul magazin este structurat pe cinci culoare. 18 noi locuri de muncă au fost create cu ocazia deschiderii magazinului, au precizat reprezentanţii Lidl. Totodată, pentru a nu răpi din timpul clienţilor, magazinul are şapte case de marcat şi peste 60 de locuri de parcare. “Inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone de imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România”, a declarat Georgiana Tugearu, unul dintre oficialii companiei. Cu ocazia inagurării, foarte multe produse au preţuri promoţionale. Astfel, un aspirator care în mod normal costă 369 lei, mâine poate fi cumpărat cu doar 79 de lei. Tot cu prilejul inaugurări, legumele şi fructele au o reducere la preţ de până la 25%. Spre exemplu, varză din China poate fi cumpărată cu 2,95 lei kg, o legătură de ceapă verde din Italia la preţul de 1,49 lei, iar broccoli la 2,49 lei bucata. Tomatele se găsesc la 2,59 lei kg, castraveţii 1,19 lei, iar pentru un kilogram de vinete, ieşenii interesaţi vor scoate mâine din buzunar 4,49 lei. Totodată, doar astăzi, în magazinul Lidl din Dacia se vor aplica reduceri de până la 80% la produsele din marca proprie. Cafea poate fi găsită la preţul de 11,29 lei, iar o cutie cu ciocolată cu brandy 4,99 lei. O caserolă cu carne tocată de porc are preţul de 5,99 lei. Lidl România lansează cu acest prilej şi produse din sortimentul Deluxe, destinate sărbătorilor de iarnă. În plus, magazinul situat pe strada Tabacului va avea o cameră specială, unde este organizat un mic “bazar “, cu produse nealimentare. În aşteptarea primei ninsori din acest an şi a Crăciunului, Lidl a pregătit surprize şi copiilor. O sanie pliabilă pentru cei mici poate fi achiziţionată la preţul promoţional de 59,99 lei. Gospodinele au un motiv în plus pentru a trece mâine pe la magazinul Lidl din Dacia. O sticlă de 2 litri cu clor costă 2,99 lei. În prezent, în municipiul Iaşi mai există încă patru astfel de magazine deschise de Lidl România, respectiv în zonele Galata, Păcurari, Tătăraşi, Tudor Vladimirescu. De asemenea, în luna august a acestui an, a început construcţia unui nou magazin Lidl în Iaşi în zona Nicolina, la intersecţia cu strada Sălciilor. În prezent, Lidl are mai mult de 3.500 de angajaţi în reţeaua de magazine la nivel naţional.

 

 

Comentarii