Pasager în TIR adus la spital cu capul plin de lovituri: nu purta centură

TIR-ul s-a tamponat cu un alt camion, în zona localităţii Balş

vineri, 03 noiembrie 2017, 02:50
1 MIN
 Pasager în TIR adus la spital cu capul plin de lovituri: nu purta centură

Un tânăr de 22 de ani din Târgu Frumos s-a rănit grav după ce a fost implicat într-un accident rutier în zonă. Victima, pasager dreapta într-un TIR care a intrat în coliziune cu alt autocamion, s-a lovit la cap şi la nivelul feţei.

Pacientul a fost transportat de un echipaj medical în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul „Sfântul Spiridon“, iar după investigaţiile de rigoare a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie. Potrivit salvatorilor care au intervenit la locul accidentului, tânărul nu purta centură de siguranţă. Evenimentul rutier s-a produs în localitatea Balş, pe drumul naţional spre Hârlău – Botoşani, în cursul după-amiezii de miercuri.

„Pacientul prezenta un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, traumatism cranio-facial, hemoragie subarahnoidiană, hemoragie intraventriculară, fractură cominutivă unghi drept al mandibulei, fractura arcadă zigomatică dreaptă, fractură cu minimă deplasare oase proprii ale nasului. După evaluare, pacientul a fost dirijat către Spitalul de Neurochirurgie“, a arătat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii