RAZIE la trecerile de pietoni din Iaşi. 30 de permise reţinute în câteva ore

vineri, 19 februarie 2016, 02:57
1 MIN
 RAZIE la trecerile de pietoni din Iaşi. 30 de permise reţinute în câteva ore

Într-o singură zi, poliţiştii de la Biroul Rutier au reţinut 30 de permise de conducere. Acţiunea acestora a avut loc alaltăieri, pe 17 februarie, ţinta fiind şoferii care nu acordă prioritate pietonilor.

„În cursul zilei de 17 februarie, poliţiştii au desfăşurat activităţi în trafic pe linia prevenirii accidentelor rutiere comise din vina conductorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor. Pentru acest motiv au fost reţinute 30 de permise de conducere, fiind aplicate pentru neres­pectarea legislaţiei rutiere 97 de sancţiuni contravenţionale, în va­loare de 21.895 lei“, a precizat Mădălin Ţăranu, comisar în cadrul Poliţiei Iaşi.

De exemplu, Vasile S., de 42 de ani, din Iaşi, a condus un autoturism pe bulevardul A. Panu, iar la trecerea pentru pietoni din faţa Hotelului Europa, unde el avea verde intermitent, nu a oprit şi nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care traversa pe marcajul pietonal, la semafor. A fost sancţio­nat cu amendă în valoare de 420 lei şi s-a dispus reţinerea permisului de conducere în vederea suspendării pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii