De Business

Punem punctul pe știi

Reduceri de până la 70% în magazinele din Palas Mall

vineri, 06 ianuarie 2017, 02:50
2 MIN
 Reduceri de până la 70% în magazinele din Palas Mall

Magazinele din Palas Mall au dat startul reducerilor de sezon şi afişează preţuri cu până la 70% mai mici. Cei care nu au primit de sărbători tot ce şi-au dorit au acum posibilitatea de a cumpăra îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, bijuterii, cosmetice şi jucării la preţuri promoţionale.

„Cei care vor să înceapă anul 2017 cu o garderobă nouă se pot bucura de ofertele brandurilor îndrăgite, din Palas Mall. Discounturi de până la 70% găsesc la Jack&Jones, Laura Galic şi Poema, iar Camaïeu şi Lee Cooper propun promoţii de până la 60%. Preţuri înjumătăţite veţi găsi la Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Stradivarius, H&M, C&A, Stefanel, Motivi, U.S. Polo Assn., LC Waikiki, Montiago, Nissa, Seroussi, Tommy Hilfiger, Colin’s, Levi’s, Nafi Dresscode, Lavande, Guara. Oferte sunt şi la Guess, Tom Tailor, D’s Damat şi la multe alte branduri cu ţinute în tendinţe”, a transmis, în comunicat, Adelina Paisa, specialist relaţii publice la Iulius Group.

Cei care vor să se bucure de mişcare, pot cumpăra echipamente sportive cu reduceri de până la 50% de la Intersport şi Hervis Sport, iar cu până la 40% discount, de la Nike. Pentru copiii care adoră să fie la modă, Coccodrillo are articole la jumătate de preţ. „Modele variate de încălţăminte de sezon şi piese de marochinărie, la promoţii de până la 70%, sunt disponibile la CCC. Office Shoes propune reduceri de până la 60%, iar Benvenuti, de până la 55%.

Ofertele continuă şi în celelalte magazine de specialitate”, a precizat Paisa. Doamnele şi domnişoarele se pot bucura la începutul acestui an de oferte la cosmetice de până la 70%, la Sephora, şi de până la 50%, la Pupa Milano, Douglas şi Yves Rocher. Reduceri sunt şi la bijuterii şi accesorii: de până la 50% la Accessorize, de până la 45% la Swarovski, respectiv de până la 30% la Pandora. Lista completă a promoţiilor este disponibilă pe site-ul www.palasmall.ro 

 

 

Comentarii