Spălarea păcatelor

vineri, 27 septembrie 2013, 01:50
2 MIN
 Spălarea păcatelor

Jucătorii de la CSMS vor să demonstreze că eşecul cu FC Clinceni a fost un accident. Verdictul în cazul Avrămia – Herghelegiu se amână

CSMS Iaşi a organizat ieri o conferinţă de presă la care a participat antrenorul principal al echipei, Costel Enache. Acesta a anunţat că priveşte jocul de sâmbătă, cu Unirea Slobozia, drept un bun prilej de revenire la normal pentru o echipă care a fost zguduită serios de eşecul din etapa trecută, cu FC Clinceni. “Jocul de sâmbătă reprezintă o posibilitate de a ne spăla un pic imaginea şi de a corecta ceea ce am făcut rău cu Clinceni, într-un joc soldat cu un rezultat la care nici în visele cele mai negre nu nu gândeam. A fost o săptămână grea, tensionată pentru noi, însă cred că toată lumea a înţeles ce a greşit. Cu o altă atitudine, cu o altă determinare, putem dovedi că partida cu Clinceni a fost doar un accident. Putem trece de Unirea Slobozia, o formaţie care a arătat bine şi anul trecut  are jucători cu experienţă, de băgat în seamă”, a spus tehnicianul, care a răspuns la mai multe întrebări legate de relaţia pe care o are cu preşedintele clubului, Florin Prunea, cel care a vrut să-l demită imediat după jocul cu FC Clinceni: “Eu nu iau lucrurile personal. Mai puţin contează relaţia cu cei din jurul meu, contează rezultatele. Discuţii apar şi într-o familie, sunt lucruri inevitabile. Din contradicţii apare progresul. Sper să se întâmple la fel şi la noi. Dacă simt o ruptură de Florin? Nu suntem un cuplu să simt o ruptură!”. Enache s-a referit şi la lotul de jucători. “Bădic este suspendat, iar Cioranu – accidentat. Avrămia şi Herghelegiu s-au pregătit normal, rămâne de văzut care va fi situaţia lor. Ar putea reintra Vladu, care a ajuns la un nivel de pregătire mai aproape de cel optim, după accidentarea pe care a avut-o”.

În ceea ce-i priveşte pe Avrămia şi Herghelegiu, preşedintele CSMS, Florin Prunea, a declarat că situaţiile lor vor fi clarificate săptămâna viitoare: “Ultimul răspuns la cererile lui Avrămia şi Herghelegiu de reziliere unilaterală a contractelor vor fi date joia viitoare. Comisia care judecă situaţia lor a amânat luarea unei decizii în şedinţa de astăzi (n.r. – ieri), la care am participat”. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii