De Sănătate

Punem punctul pe știi

Spitalele din Irlanda caută rezidenţi şi specialişti români. Interviurile au loc la Bucureşti

joi, 13 martie 2014, 11:18
2 MIN
 Spitalele din Irlanda caută rezidenţi şi specialişti români. Interviurile au loc la Bucureşti

Două spitale de stat din Irlanda sunt în căutare de medici din România. Compania A-Team Health Recruitment organizează interviuri cu doctorii rezidenţi şi specialişti care sunt interesaţi să-şi dezvolte cariera în această ţară.

În perioada 29 si 30 martie 2014, la sediul companiei A-Team din Hotel IBIS Gara de Nord, reprezentanţii celor două spitale irlandeze vor intervieva doctorii care îndeplinesc următoarele cerinţe: un nivel bun de limba engleză; cel puţin doi ani de experienta recentă în: Anestesie-Terapie Intensivă, Urgenţe, Interne, Pediatrie, Ortopedie şi Obstetrică-Ginecologie; motivaţi să lucreze în Irlanda pentru cel putin 1 an. Experienţa acumulată în aceste spitale se recunoaşte la întoarcerea în ţară, aspect important pentru medicii rezidenţi care vor să susţină examenul de specialist în România. Salariile nete pornesc de la 2,500 – 3,500 euro pe lună.

Doctorii interesaţi să participe la acest eveniment trebuie să se înscrie până în data de 20 martie, trimitând un e-mail pe adresa laurentiu.marc@ateamhr.com sau apelând numărul: 021.300.90.87. În funcţie de numărul participanţilor înscrişi, compania organizatoare va pune la dispoziţia acestora un autocar pentru a călatori până la Bucureşti.

A-Team Health Recruitment este o companie internaţională cu 14 ani de experienţă în recrutarea medicală. Are sediul central in Birmingham, UK, iar birouri locale în Bucureşti, Budapesta şi Varşovia. În cei 14 ani de activitate, compania a facilitat accesul a peste 1.000 de profesionişti din domeniul medical din România (doctori, dentişti şi farmacişti) în Marea Britanie şi Irlanda. Cei interesaţI pot găsi mai multe informaţii pe site-ul firmei, www.ateamhr.com.

Comentarii