Ardelenii nu s-au incurcat

duminică, 02 aprilie 2000, 23:00
2 MIN
 Ardelenii nu s-au incurcat

Herlitz: Szaszgaspar 4, Viciu 21 (1X3), Denes 7 (1X3), Ilic 35 (4X3), Koshanin 20. Au mai jucat: Nagy 6, Muresan 5 (1X3) si Czinka 6.
Poli CSS Unirea: Vrabie 4, C. Moscalu 31 (2X3), Nanescu 2, Dornescu 8, Anghel 12. Au mai jucat: Murgoci 8, Gheorghiu si Fl. Moscalu.
Au arbitrat: Ioan Georgiu si Doru Vinasi (ambii din Cluj).
Observator FRB: Nicolae Danetiu (Bucuresti)
"Pare hilar la acest scor daca spun ca Herlitz este o echipa de batut si, cu ceva motivatie, sper sa facem acest lucru in urmatoarele partide de la Iasi." – ne-a declarat antrenorul echipei iesene, Radu Boisteanu privind rezultatul primei partide dintre cele trei programate in finala destinata ocuparii locurilor 7 si 8. Tehnicianul oaspetilor a apreciat ca punctul slab al echipei a fost apararea, practicata om la om, in conditiile in care pivotii sirbi s-au impus clar sub panouri. In ceea ce priveste atacul, problema conducatorului de joc a fost din nou apasatoare, punctele reusite de Costel Moscalu fiind rodul tehnicii si experientei sale, in timp ce jucatorii de sub panouri (Anghel, Dornescu si Murgoci) au punctat mai mult dupa recuperari ofensive. Daca aprecierile pozitive s-au indreptat doar asupra lui Moscalu si Anghel, dezamagirile le-au reprezentat din nou Nanescu, Vrabie si Gheorghiu, ultimii doi, tineri si lipsiti de experienta, nereusind sa ordoneze atacul studentilor. Si daca in prima parte a jocului diferenta pe tabela n-a fost mai mare de 10-12 puncte, echilibrul s-a rupt in repriza secunda, atunci cind lipsa pregatirii fizice si-a spus si ea cuvintul. Ramine ca iesenii sa reuseasca la sfirsitul acestei saptamini sa obtina doua victorii pentru a-si mentine locul ocupat dupa sezonul regulat, in fata echipei antrenate de Karoly Takacs, o formatie pe care Boisteanu o vede totusi valoric mai slaba decit echipa sa. (L.M.)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii