Desant spre Oltenia

miercuri, 18 august 2004, 23:00
2 MIN
 Desant spre Oltenia

Poli Unirea a plecat ieri dimineata din Iasi, trupa pregatita de Vasile Simionas intrind in ultima linie dreapta a pregatirilor pentru partida de vineri, cu Universitatea Craiova, pe care o va disputa in deplasare, incepind cu ora 20.
Desi marti era anuntat ca fiind recuperat, Irinel Ionescu nu a facut deplasarea, el intrind astfel in grupul consistent al jucatorilor accidentati, din care mai fac parte
mai vechii indisponibili Arcanu, Baldovin, Adrian Ilie, Cernat si Chiper, ultimii doi fiind operati de menisc, la Bucuresti. In atare conditii, au efectuat deplasarea 20 de fotbalisti, desi doar 18 vor putea fi trecuti pe foaia de joc, singurul jucator lasat acasa fiind tinarul Stiubei. Poli a efectuat ieri seara un antrenament in Ploiesti – unde a petrecut si noaptea – partida Romania – Finlanda dind peste cap planurile initiale ale iesenilor, ce doreau sa se pregateasca in nocturna, la ora la care se va disputa meciul. Daca sedinta de ieri a fost decalata, cea de astazi, ce se va derula chiar pe stadionul „Central” din Craiova, este anuntata a incepe la aceeasi ora la care se va da startul intilnirii de miine. Inaintea plecarii, delegatia ieseana si-a exprimat optimismul in legatura cu deznodamintul disputei de miine, multe voci afirmind ca in conditiile de criza existenta la Craiova, obtinerea a macar unei remize este posibila.
In alta ordine de idei, Cercel a renuntat la toate datoriile pe care clubul le avea fata de el, devenind liber de contract, discutarea cazului lui Luca la FRF s-a aminat pe saptamina viitoare, iar pentru suporterii lui Poli care vor sa insoteasca echipa la Craiova, vor pleca doua autocare in noaptea de joi spre vineri, la ora 1,30, din fata Salii Polivalente. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii