Flotila in actiune

joi, 19 august 2010, 23:15
1 MIN
 Flotila in actiune

Delegatia Romaniei la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe de la Poznan (Polonia), ce se desfasoara intre 19 si 22 august, spera sa reediteze performanta de la Europene, unde s-au cucerit doua medalii, una de aur si una de bronz.
La CM 2009, sportivii romani obtineau singura medalie, un bronz la C4-1000 m, in timp ce la CE 2010 bilantul a fost un aur si un bronz cucerit de echipajul C2 la 500 si 1000 m. Silviu Dumitrescu si Victor Mihalachi, campioni europeni, au cele mai mari sanse la o medalie la Mondialele de la Poznan, alaturi de echipajul de la Canoe 4. La CM de la Poznan se va desfasura in premiera o proba de canoe feminin, in care sintem reprezentati de Nicoleta Tolea. FR de Kaiac-Canoe a stabilit ca obiective o medalie si un loc IV-VI la canoe, asemenea si la kaiac.

La citeva zile de la incheierea CM de la Poznan, majoritatea sportivilor romani vor lua startul la Jocurile Mondiale Universitare de kaiac-canoe, gazduite tot de Poznan intre 26 si 29 august. Iata componenta delegatiei de kaiac-canoe, condusa de Daniel Stoian, secretar general al FR de Kaiac-Canoe:
Canoe: Silviu Simioncencu (C1); Silviu Dumitrescu, Victor Mihalachi (C2); Florin Simion, Nicolae Bogdan, Florin Comanici, Gabriel Gheoca (C4). Antrenor – Igor Lipalit.
Kaiac baieti: Petrus Gavrila, Dan Costea (K2), Justin Porcarasu, Stefan Vasile, Traian Neagu, Toni Ioneticu (K4). Antrenor – Florin Scoica.
Kaiac fete: Irina Lauric (K1), Nicoleta Tertis, Bianca Plesca (K2). Antrenor – Irina Gloaba. (AGERPRES)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii