Iesenii lupta si pe un doilea front

marți, 25 august 1998, 23:00
2 MIN
 Iesenii lupta si pe un doilea front

Cind a venit la Iasi, antrenorul Ion Moldovan a spus ca se gindeste nu numai la promovare ci si la o prezenta cit mai aproape de finala Cupei Romaniei, dind ca exemplu pe FC Arges echipa care sub conducerea lui a ajuns, dupa ce a eliminat nume mari ale fotbalului nostru, in semifinalele Cupei desi pitestenii activau in liga a doua.
Pentru atingerea indraznetului obiectiv trebuie inceput cu… inceputul. Primul pas in actuala editie a competitiei interne numarul 2 va fi facut de gruparea din Copou la Botosani contra noii promovate in Divizia C, Unirea. FCM Poli se gindeste in primul rind sa nu repete exemplul de anul trecut cind a fost eliminata din Cupa dupa o confruntare tot cu o nou-promovata in liga a treia, Laminorul Roman. Analogia nu se opreste aici romascanii ajungind in esalonul amintit tot ca urmare a unui baraj disputat in Copou, cazul de anul acesta al botosanenilor.
Seriozitatea cu care privesc disputa iesenii poate fi reflectata si de faptul ca s-au deplasat in nordul Moldovei chiar de marti, evitind o deplasare in ziua meciului cu toate ca pina acum asa era obisnuinta atunci cind distanta intre orase este destul de mica. Dupa cum ne-a spus vicepresedintele clubului, Emil Lupulescu, iesenii nici nu concep sa scape victoria desi se asteapta la o replica foarte ambitioasa a gazdelor in rindul carora evolueaza si iesenii Gavrilescu si Ilie. Totodata se spera ca un eventual succes la Botosani sa aduca si spargerea ghetii in ceea ce priveste succesele din deplasare in sezonul in curs.
FCM Poli intentioneaza sa inceapa partida cu urmatorul "11": Cimpeanu – Abalasei, Rudac, Popescu, Petrache, Puscas – Botan, Matinca, Bordeanu – Manole, Stancu. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii