Lanterna optimista

luni, 23 august 2004, 23:00
2 MIN
 Lanterna optimista

Poli Unirea Iasi a revenit ieri dupa amiaza la antrenamente, dupa tonifianta remiza de la Craiova. „Important este rezultatul, ce a dus la cresterea increderii echipei. Chiar daca sintem pe ultimul loc (pe care il impartim cu Brasovul), avem doar -2 la adevar” spune antrenorul Vasile Simionas, constient inca de problemele din joc si chiar din lot: „Poate macar unul dintre cei doi jucatori australieni pe care-i voi testa in aceasta saptamina va corespunde si vom putea astfel sa rezolvam problema stringenta a inchizatorului. Avind rezolvat acest post, poate si ceilalti jucatori vor avea o siguranta mai mare in exprimare”.
Tocmai pentru a mentine la cote normale starea de spirit din echipa, s-a decis ca la meciul cu Pitestiul, de duminica, prima de joc sa fie normala, de 400 $ la victorie. „Dupa cum am anuntat, prevederile Regulamentului de Ordine Interioara in privinta acordarii primelor intra in vigoare dupa primele patru etape. Fiind pe ultimul loc, ar fi trebuit sa retinem 75% din prima, insa nu vom face acest lucru pentru a nu demobiliza echipa. In plus, nu trebuie sa uitam faptul ca avem o restanta, care, chiar daca e cu Dinamo, putea sa ne ridice in clasament” a spus presedintele Marius Stan, care a afirmat ca pentru remiza din Banie, iesenii vor incasa cite 300 $ de fiecare. Viazvi de Oltenia, seful executivului din Copou are amintiri placute: „Penultima data cind am fost la Craiova, eram la Galati, Otelul cistigind cu 1-0. La final, Ilie Balaci i-a dat cu gheata in fata lui Aron Huzu. S-a lasat cu scandal si cu demisii. Acum, cu Poli, au aparut incidentele cu <> si iarasi scandal si amenintari cu demisii” a spus Stan, ce poate fi privit ca o piaza rea in Craiova.
Un subiect mereu actual in Copou este Adrian Cristea, internationalul de tineret ce apare in fiecare program de meci din meciurile din deplasare si care este urmarit cu mare atentie. „Am avut o mare satisfactie la meciul cu Finlanda, deoarece doi dintre jucatorii folositi, Ghionea si Cernat, au fost promovati de catre mine, pe cind antrenam Otelul Galati. Asa poate sa ajunga si Cristea. Are calitati excelente, facind fata fara probleme intilnirii cu divizia A. Important este sa ramina cu picioarele pe pamint si sa-si continue ascensiunea, pentru ca daca la Poli ii e usor sa fie titular, la Dinamo va fi cu totul altfel” a spus Simionas. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii